Gazete Emek-  Katıldığı bir televizyon programında eski Başbakan Adnan Menderes ile ilgili değerlendirmede bulunmasının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tepki gösterdiği CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, kendisine yönelik kullanılan ifadeler nedeniyle tazminat davası açtı.

Hürriyet gazetesi yazarı Nedim Şener, HDP'nin 24 Nisan mesajında "Ermeni soykırımı utancıyla yüzleşin" başlıklı açıklamasını hatırlatarak, "PKK yanında Asala sözcülüğü yapan, yalan ve iftiralarla dolu bu açıklamayı yapan HDP ile üstü kapalı da olsa ittifak ilişkisine giren partiler ve HDP’ye oy veren seçmenler; bu utançla yüzleşecek misiniz?" dedi.

GÜNÜN ÖZETİ

Nedim Şener, HDP seçmenini hedef aldı: Bu utançla yüzleşecek misiniz?

Nedim Şener, HDP'nin 'sözde soykırım' mesajına tepki göstererek, HDP seçmenine çağrıda bulundu. Şener, "Bu utançla yüzleşecek misiniz?" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bakan Koca: Aşı tedariki önümüzdeki 2 ay için güçleşiyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs bilim kurulu toplantısı sonrası açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Emine Erdoğan'ın yeğeni THY'de genel müdür yardımcısı oldu

Emine Erdoğan'ın yeğeni Baran Gülbaran, THY’de Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP'li seçmenler bürokratların ve danışmanların birden fazla maaş almasına karşı çıkıyor

Metropoll Araştırma Şirketi tarafından yapılan araştırmada, AKP'li seçmenin yüzde 61'i bürokrat ve danışmanların birden fazla maaş almasına karşı çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP'den CHP'ye sert tepki: Haddinizi bilin!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, ‘Ermeni soykırımı’na ilişkin bildiri yayınlayan HDP’yi ‘emperyalistlerin gölgesinde ezik siyaset’ yapmakla suçladı. HDP Sözcüsü Ebru Günay ise Öztrak'ın bu açıklamasına 'Anti-emperyalist olmayı sizden öğrenecek değiliz. Haddinizi bilin!' diyerek tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP'li Garo Paylan'dan Ümit Özdağ hakkında suç duyurusu

HDP’li Garo Paylan, kendisine ilişkin paylaşımda bulunan Ümit Özdağ’ın, 'Suç işlemeye tahrik’, ‘Halkı kin ve düşmanlığa tahrik’, ‘Hakaret’ ve ‘Tehdit’ suçlarını işlediği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mesrur Barzani: Türkiye’nin PKK dışındaki Kürtlerle sorunu yok

Al Jazeera’ye konuşan Kürdistan Bölgesi Başbakanı Mesrur Barzani,  “Türkiye’nin PKK ile sorunu var ama diğer Kürtlerle sorunu yok.” ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

“Kabine revizyonu 3 bakanla sınırlı kalmayacak” iddiası

AKP’li bazı kaynaklar, kabinedeki mini revizyonun kabine değişikliği beklentilerini sonlandırmaya dönük bir adım olarak değerlendirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Nagehan Alçı'dan 'tam kapanma' tepkisi: İktidarından muhalefetine kimse umursamıyor

Habertürk yazarı Nagehan Alçı, koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan 17 günlük tam kapanma kararını değerlendirdi. Alçı, "Kapanacaksak hakikaten kapanalım ve bu kabustan bir an önce kurtulalım." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

CHP’li Engin Altay’dan Erdoğan’a 128 bin TL’lik dava

CHP Grup Başkanı Engin Altay, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kendisine yönelik kullandığı sözleri nedeniyle 128 bin TL’lik manevi tazminat davası açtı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Kripto paralarda son durum: Bitcoin kritik teknik seviyenin eşiğinde

Kripto para borsalarında hareketlilik devam ediyor. Bitcoin son yükselişle birlikte ortalamanın tam sınırında bulunuyor. Ethereum rekor tazelerken, Litecoin ve XRP de hafta başından bu yana yükseliş kaydetti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İçişleri Bakanlığı tam kapanmaya ilişkin sıkça sorulan soruları yanıtladı

İçişleri Bakanlığı, resmi internet sitesinde, vaka sayılarının artması ile birlikte alınan tam kapanma kararına ilişkin en çok sorulan sorulara yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Koronavirüse yakalanan kamu personeline disiplin cezası kararı

Bartın Valiliği, koronavirüse yakalanan kamu personelinin hastalık nedenlerinin sorgulanacağını ve gerekçesi yeterli görülmeyenlerin ise  disiplin cezası alacağını belirtti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

BİM, marketlerde toplatılan ürünle ilgili özür diledi

Müşterilerine uygun fiyata Simfer marka mini fırın satan BİM mağazası, ürün özelliklerine ilişkin gelen şikayetler üzerine fırınları toplatma kararı aldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim