Gazete Emek- Ahmet Hakan'ın 'Dilini koparırız' ifadesiyle Sezen Aksu'yu kastetmediğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili övgü dolu sözleri gündem oldu.Son yıllarda hükümete verdiği destekle öne çıkan Hakan, Erdoğan’ın tavrına ilişkin “Geri adımların en güzelidir bu” değerlendirmesini yaptı.


 

HDP tutuklu eski Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’a, 15 Şubat 2015 tarihinde İstanbul Saraçhane’de PKK Lideri Abdullah Öcalan’ın Türkiye’ye getirilişinin yıldönümü dolayısıyla yaptığı konuşma ve katıldığı yürüyüş nedeniyle verilen 1 yıllık ceza Yargıtay tarafından onandı.


 

GÜNÜN ÖZETİ 

Kılıçdaroğlu: İttifak büyüyebilir, ismi de değişebilir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’na yeni katılımların olabileceğini ifade etti. İttifak isminin değiştirilmesi konusunda kapıyı kapatmayan Kılıçdaroğlu, “Bu konuya bileşenlerin tamamı karar verir” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Yemek tartışması büyüyor: İmamoğlu, MOBESE görüntüleri için yargıya başvurdu

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu, yemek tartışmalarının ardından MOBESE görüntüleri için savcılığa başvurdu. İmamoğlu, MOBESE görüntülerini servis eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Millet İttifakı içinde ‘Diyarbakır’ tartışması! Kılıçdaroğlu: Mutlaka gideceğim

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’na yeni katılımların olabileceğini ifade etti. İttifak isminin değiştirilmesi konusunda kapıyı kapatmayan Kılıçdaroğlu, “Bu konuya bileşenlerin tamamı karar verir” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Aysel Tuğluk'un sağlık durumu yeniden incelenecek

Cezaevinde demans teşhisi konulan eski HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk'un sağlık durumu Adli Tıp Kurumu (ATK), tarafından yeniden incelenecek.

 HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Akaryakıt fiyatlarına bir yılda 79 kez zam!

EPGİS verilerine göre, 2021 yılında akaryakıta 79 kez zam yapıldı.Zamların bir kısmı doğrudan pompa fiyatına yansırken, bir kısmıysa ÖTV'de karşılandı

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Ahmet Hakan'ın Erdoğan övgüsü sosyal medyada gündem oldu: Ne harika bir pişmanlıktır bu!

Ahmet Hakan'ın 'Dilini koparırız' ifadesiyle Sezen Aksu'yu kastetmediğini açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili övgü dolu sözleri gündem oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Van'da ekonomik kriz derinleşerek devam ediyor 

Ülke genelinde olduğu gibi Van özelinde de ekonomik kriz derinleşerek devam ediyor. Türkiye’nin içerisine düşmüş olduğu ekonomik krizin yansımaları Van’da ağır bir şekilde hissedilirken;  Vanlı iş insanları ekonomiye olan en büyük darbenin sınır kapılarından geldiğini belirtiyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Drej Ali,  Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetine ilişkin konuştu: "Aranan Ali Yasak ben değilim"

Eski Beşiktaş yöneticisi ve sunucu Ece Erken'in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun Bakırköy Balıkçılar Çarşısı'nda öldürülmesinin ardından polis tarafından iki yeğeni aranan "Drej Ali" lakaplı Ali Yasak, Sözcü'den Saygı Öztürk'e konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Diyarbakır OSB Meclis Başkanı Topalan: “Etrafımız barajlarla dolu, sanayiciden elektrik faturasının yüzde 50’si alınmamalı”

Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi Meclis Başkanı ve Mütevelli Heyeti Başkanvekili olan kentin en eski sanayicilerinden Sezai Topalan, elektrik ve doğal gaz zamları nedeniyle sanayicilerin iş yapamaz duruma geldiğini söyledi. Devletin, sanayicinin en büyük gider kalemi olan elektrik konusunda Diyarbakır’a pozitif ayrımcılık yapmasını isteyen Topalan, “Diyarbakır’ın çevresi barajlarla dolu. Devlet, faturanın yüzde ellisini sanayiciden almamalı, hibe etmeli” dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

İki yıl önce ‘şükredin’ demişti: Seray Sever elektrik faturasına isyan etti: 


İki yıl önce hayat pahalılığından dert yananlara kızarak  “Şükretmeyi bilin” diyen oyuncu Seray Sever, elektrik faturasına isyan etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

İstanbul’a 5 bin yeni taksi teklifi bir kez daha reddedildi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin 500'ü engelli erişimine özel olmak üzere, toplam 5 bin taksi teklifi, UKOME toplantısında reddedildi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Ağırdır, Erdoğan’ın 'Edirne-İmral' çıkışını değerlendirdi: Yeni bir çözüm süreci ihtimali söz konusu bile değil

KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Selahattin Demirtaş ile Abdullah Öcalan hakkındaki "Edirne'deki İmralı'dakine hesap verecek" açıklamasını değerlendirdi. Erdoğan'ın Öcalan ile ilgili açıklamalarıyla muhalefeti bölmek ve Kürtlere 'Bu konu benle çözülür' mesajı vermek istediğini öne sürdü. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Remzi Çalışkan, Silopi Belediyesinde imzalanan dikkat çeken sözleşmeyi Gazete Emek’e değerlendirdi: Örnek olacak

Şırnak'ın Silopi Belediyesi ile DİSK Genel İş Sendikası arasında toplu İLO 190 no'lu sözleşme imzalandı. Genel İş Sendikası Genel Başkanı Remzi Çalışkan, Maliyetleri, idari ve sosyal hakları açısından örnek bir toplu iş sözleşmesi olduğunu dile getirdi.


 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Yargıtay Figen Yüksekdağ’a verilen 1 yıllık cezayı onadı

Yargıtay, HDP eski Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ’a verilen 1 yıllık hapis cezasınI onadı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


 

Editör: TE Bilişim