Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde;

 Kobanê Davası’nın duruşmasına, Sincan Cezaevi Kampüsünde devam edilecek. (10.00) 

  

 Beytüşşebap’ta kaybolduktan sonra cansız bedenine ulaşılan Şimoni Diril’e ilişkin açılan dava, Şırnak 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (10.00-17.00) 

   

  

 HDP Sözcüsü Ebru Günay, parti genel merkezinde basın toplantısı gerçekleştirecek. (11.00) 

  

Hasta ve infazı yakılan tutuklular için ailelerin başlattığı Adalet Nöbeti, Diyarbakır ve İzmir’de devam edecek. (11.00) 

  

DTK Eş Başkanı Berdan Öztürk, DBP Eş Genel Başkanı Saliha Aydeniz, bölge milletvekilleri ve MEBYA-DER yöneticileri, kemikleri torbada ailesine teslim edilen Hakan Arslan'ın Karayazı’daki ailesini ziyaret edecek. (14.00) 

   

KESK İstanbul Kadın Meclisi, Mahsa Amini'nin katledilmesine ilişkin İran Konsolosluğu önünde açıklama yapacak. (18.30) 

 

 Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Grand Ankara Hotel'de Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) 21. Olağan Genel Kurulu ile İznik'te Dünya Göçebe Oyunları'nın açılış etkinliklerine katılacak. (Ankara/12.00/Bursa/17.00) 

 

 

 

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Toptancı Hali'nde esnaf ziyaretinde bulunacak. (Ankara/07.30) 

 Türkiye İstatistik Kurumu, eylül ayı ekonomik güven endeksi ile temmuz ayı katı yakıtlar istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00) 

 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Para Politikası Kurulu toplantı özeti ile haftalık para ve banka istatistiklerini duyuracak. (Ankara/14.00/14.30) 

 

A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Şampiyonası B Grubu'ndaki dördüncü maçında Polonya'da Hırvatistan ile karşılaşacak. (Gdansk/18.30) 

 

Ziraat Türkiye Kupası 2. Eleme Turu mücadelesi 4 maçla tamamlanacak.

Editör: TE Bilişim