Gazete Emek- DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın paradan 6 sıfır atılacağını gazetelerden öğrendiğini söyledi.

 

 

 

 

 

MAK Danışmanlık ve Araştırma Şirketi Başkanı Mehmet Ali Kulat, bu yıl yaptıkları anketlere ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı'ndaki merkez partilerin oy oranlarını analiz eden Kulat, her iki ittifakın da HDP'nin oylarına muhtaç olduğunu ifade ederek "HDP'nin oy oranı 12-13'e kadar çıktı” dedi.

 

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

 

 

 

 

Babacan: Erdoğan paradan 6 sıfır atılacağını gazetelerden öğrendi

 

Deva Partisi lideri Ali Babacan, Erdoğan, gazetelerden öğrendi, 'Paradan 6 sıfır mı atıyorsunuz?' dedi. Ben de 'evet' dedim. 'Keşke söyleseydin ben açıklasaydım niye sen açıkladın" dediğini aktardı.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Sayıştay raporu ortaya koydu: Cumhurbaşkanlığı'nın günlük harcaması 10 milyon lira

 

Sayıştay’ın, Cumhurbaşkanlığı’nın 2021 yılı hesapları üzerindeki denetim raporu yayınlandı. Sayıştay’ın 2020 denetim raporundaki verilere göre; Cumhurbaşkanlığı’nın 2020 yılında 2 milyar 896 milyon 174 bin 350 lira 66 kuruş olan toplam harcaması 814 milyon 627 bin 196 lira artışla 3 milyar 710 milyon 801 bin 546 liraya yükseldi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

KESK'li kadınlardan Mahsa Amini eylemi: "Yeryüzünün her yerinde direniyoruz"

 

 

KESK İstanbul Kadın Meclisi, Mahsa Amini'nin ölümünün ardından başlayan rejim karşıtı eylemlere destek için İran Konsolosluğu önünde bir araya geldi.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Yerine kayyum atanan Sur Belediye Eş Başkanı Filiz Buluttekin tahliye edildi

 

 Yerine kayyum atanan Diyarbakır Sur Belediyesi Eş Başkanı Filiz Buluttekin tutuklu yargılandığı davadan tahliye edildi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

 

Son anket: Her iki ittifakın da HDP oylarına ihtiyacı var

 

MAK Araştırma Başkanı Kulat, 2022’deki anket çalışmalarına ilişkin veriler açıkladı. Kulat, "Cumhur ve Millet ittifaklarını işaret ederek ‘Her iki ittifakın da HDP oylarına ihtiyacı var."  dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

Ayfer Düzdaş’tan konser başvurusunu yanıtsız bırakan İBB’ye tepki: Konser yasaklamanın başka bir versiyonu değil de nedir bu?

 

 

Kürt müzisyen Ayfer Düzdaş, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)Kültür Dairesi Başkanlığı'nın 25 Ocak-19 Mart tarihlerinde başvuruda bulunduğunu ancak şimdiye kadar konser başvurusuna yanıt alamadığını açıkladı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan ve Soylu'ya sert tepki  "Bile bile yalan söylediniz, utanmıyor musunuz?"

 

 

Mersin’deki polisevine yapılan saldırının failine ilişkin paylaşımda bulunan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya seslendi. Kılıçdaroğlu,  “Ne dolaplar çevirdiğinizi iki gündür biliyorum. Bile bile yalan söylediniz” dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Azra Gülendam Haytaoğlu'nun faili Mustafa Murat Ayhan, Diyarbakır cezaevinde intihar etti

 

Akdeniz Üniversitesi Gazetecilik Bölümü öğrencisi 21 yaşındaki Azra Gülendam Haytaoğlu’nu öldürmekten ağırlaştırılmış müebbet hapis yatan Mustafa Murat Ayhan'ın tek kişilik hücresinde intihar ettiği belirtildi.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

TFF'den Amedspor’a 156 bin TL para ve 2 maç seyircisiz oynama cezası

 

 

PFDK, Bursaspor maçında yaşananlardan dolayı Amedspor'a 2 maç men ve 140 bin TL para cezası verirken seyircilerin merdiven boşluklarını boş bırakmaması nedeniyle de kulübün 16 bin TL para cezası ödemesine hükmetti.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Editör: TE Bilişim