Gazete Emek- Cumhurbaşkanı  Erdoğan yeni risk haritasını ve koronavirüs tedbirlerini açıkladı. Buna göre tüm Türkiye genelinde kapsamlı yasaklar geri geldi.

Ferit Şenyaşar, AKP Milletvekili İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşi Süleyman Yıldız'ın şikayeti üzerine açılan soruşturma kapsamında İlçe Emniyet Müdürlüğü'nce ifadeye çağrıldı. Şenyaşar, ifade için gittiği emniyette suçlamayla ilgili bilgi alamadı.

GÜNÜN ÖZETİ

Erdoğan açıkladı: Türkiye geneli yeni kapsamlı yasak geliyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başkanlığındaki kabine toplantısı sona erdi. Erdoğan, ""Kırmızı kategorideki illerde sadece pazar günü uygulanan sokağa çıkma sınırlaması artık cumartesi ve pazar günü olarak sürecektir." diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Demirtaş: Aydınlanmış bir halkın tabanda kuracağı ittifakın karşısında durabilecek siyasetçi, daha doğmadı

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, 'Hadi Gülümse' adlı kaleme aldığı yazısında, "Siz, aydınlanmanıza bakın. Aydınlanmış bir halkın tabanda kuracağı ittifakın karşısında durabilecek siyasetçi, daha doğmadı. Kesin bilgi, içeriden bildiriyorum" ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ekonomist Yeşilada'dan dikkat çeken dolar analizi: Daha da yukarı çıkacak

Ekonomist Atilla Yeşilada, "Bu 10 milyar dolar da çıkacak, kimsenin şüphesi olmasın. 8'i kırıp daha yukarı gidecek.” tahmininde bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

‘Yiğit Bulut 3 kurumdan maaş alıyor, aylık geliri 200 bin lira’

CHP'li Deniz Yavuzyılmaz, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanı Ekonomi Politikalar Kurulu Üyesi Yiğit Bulut’un, 3 yerden maaş aldığını ve aylık maaşının 200 bin lirayı bulduğunu öne sürdü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Hakan Ural: Erdoğan’a teşekkür etmelisiniz, o kadar yol yaptı

Hakan Ural, sunuculuğunu yaptığı Neler Oluyor Hayatta programında  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için övgü dolu sözler kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Uyuşturucudan gözaltına alınan AKP'li Kürşat Ayvatoğlu'ndan ilk açıklama: AKP içerisinde büyüklere yakın olmaya çalıştım

Uyuşturucu kullandığı görüntüleri ortaya çıkan ve AKP Genel Merkezi’ndeki işinden atılıp gözaltına alınan Kürşat Ayvatoğlu, sosyal medyadan konuyla ilgili açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Migros depo işçileri, Tuncay Özilhan’ın villası önünde gözaltına alındı

Kod 29 ile işten çıkarılan DGD-SEN üyesi işçiler, Migros’un sahibi Tuncay Özilhan’ın villası önünde yapmak istediği açıklamaya polis müdahale etti. Polisin müdahale ettiği işçilerden 17 kişi gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

AKP’li Hamza Dağ’dan Ayvatoğlu açıklaması: Helallik istiyorum

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, lüks bir araç içinde uyuşturucu kullandığına ilişkin görüntüleri ortaya çıkan Kürşat Ayvatoğlu'na ilişkin konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Ferit Şenyaşar ifadeye çağrıldı: Adalet mücadelemiz emniyette devam ediyor

Urfa Adliyesi önünde annesi Emine Şenyaşar’la birlikte 21 gündür oturma eylemini sürdüren Ferit Şenyaşar, AKP’li İbrahim Halil Yıldız'ın kardeşinin şikayeti üzerine hakkında açılan soruşturma kapsamında ifadeye çağrıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Berat Albayrak konusu da kabine gündeminde: 2 farklı senaryo üzerinde duruluyor

Hazine ve Maliye Bakanı eski Bakanı Berat Albayrak hakkında kulislerde iki ayrı senaryo üzerinde duruluyor. Berat Albayrak’ın, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı olarak yeniden kabineye alacağı konuşuluyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ücretlerini alamayan işçilerden iş bırakma eylemi yaptı

Maaşlarını alamadıkları için 4 gündür iş bırakma eyleminde olan tekstil işçileri, hakkedişleri yatırılıncaya kadar eylemlerini sürdüreceklerini ifade etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Takipçilerinin sorularını yanıtlayan Tuba Ünsal: O kadınlara bakarken çok yoruldum, hesaplarımı kapatacağım

Sosyal medyada takipçilerinin sorularını yanıtlayan ünlü oyuncu Tuba Ünsal, “Kendimi o mükemmel kadınlara bakarken eksik hissetme halinden yoruldum.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim