Gazete Emek- Oyuncu Nejat İşler, "Görüşüm budur" diyerek üyesi olduğu SOL Parti'nin "Felaketler çağrında ülkemizin başına gelen en büyük felaket bu iktidardır" başlıklı açıklamasını paylaştı.


TÜİK, Temmuz ayı enflasyon rakamlarını açıkladı. Haziran'da yüzde 17,53 olan yıllık tüketici enflasyonu, Temmuz'da beklentileri aşarak yüzde 18,95'e yükseldi. Böylece Mayıs 2019 sonrasındaki 26 ayın en yüksek yıllık enflasyonuna ulaşıldı.


GÜNÜN ÖZETİ

"Keşke bizim de evimiz yansaydı, diyecekler" diyen AKP'li başkandan açıklama

Mehmet Özeren, açıklamasına gelen tepkiler üzerine yazılı bir açıklama yaparak "Yanlış anlaşıldım" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Dilipak'tan 'orman yangını' uyarısı: Birileri kuklacıları bırakıp kuklalarla uğraşıyor

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, günlerdir devam eden orman yangınlarına ilişkin uyarıda bulundu. Dilipak, "Birileri kuklacıları bırakıp kuklalarla uğraşıyor. Onları öne çıkaranlar bu şekilde kendilerini gizlerler." ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


AKP’li Metiner: Reis’e otobüsün üstünden çay paketleri attırmak hangi akla hizmettir?

AKP’li Mehmet Metiner, “Reis’e otobüsün üstünden çay paketleri attırmak da neyin nesidir, hangi akla hizmettir?” diyerek eleştirilerde bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Şehrazat ile Farah Zeynep Abdullah arasında "Help Turkey" gerilimi: Bu işin sonu çok kötüye gider

Ülkenin birçok yerinde başlayan orman yangınları için başlatılan   "Help Turkey" kampanyasını eleştiren  besteci ve söz yazarı Şehrazat, kendisine tepki gösteren oyuncu Farah Zeynep Abdullah'a sert sözlerde bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


RTÜK'ten orman yangını haberlerine ilişkin 'ağır ceza' uyarısı

Gazeteci Nevşin Mengü, RTÜK’ün haber kanallarına orman yangınlarıyla ilgili“RTÜK haber kanallarına yangın haberleri yapmayın talimatı gönderdi. Bir başka yangın da bu, kanallar haber yapmazlarsa dezenformasyon artar” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Enflasyon 26 ayın zirvesini gördü

TÜİK üretici ve tüketici enflasyonunu açıkladı. Yıllık bazda tüketici enflasyonu yüzde 18,95 olurken, üretici enflasyonu ise yüzde 44,92 seviyesine çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Manavgat'ta itfaiye memurlarıyla tartışıp havaya ateş açan Yusuf Güney gözaltına alındı

Manavgat'ta yangın söndürme çalışmaları sırasında itfaiye memurlarıyla  tartışan ve havaya ateş açan şarkıcı Yusuf Güney, gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Nejat İşler: Ülkemizin başına gelen en büyük felaket bu iktidardır

Oyuncu Nejat İşler, "Görüşüm budur" diyerek üyesi olduğu SOL Parti'nin "Felaketler çağrında ülkemizin başına gelen en büyük felaket bu iktidardır" başlıklı açıklamasını paylaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim