Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 

İpek Er’e tecavüz ederek intihara sürükleyen uzman çavuş Musa Orhan’ın yargılandığı davanın 5'inci duruşması Siirt 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (09.15) 

DİSK, “Asgari ücret 5 bin 200 net” talebiyle Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı önünde basın açıklaması gerçekleştirecek. (12.00)

HDP, “Halka bütçe” çalışmaları kapsamında Şişli, Kadıköy ve Kükçükçekmece ilçelerinde basın açıklaması gerçekleştirecek. (16.00)

TBMM Genel Kurulunda elektrik faturalarındaki TRT payının kaldırılmasını da içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/11.00) 

Tutuklu aileleri, cezaevlerindeki hasta tutuklular ve infazlarını tamamlamalarına rağmen tahliyeleri engellenen tutukluların serbest bırakılması için Diyarbakır Barosu hizmet binasında başlattıkları “Adalet Nöbeti” 18'inci gününde devam edecek. (13.00-16.00)

Engellilerin Ekonomik Hakları Platformu, Meclis Dikmen kapısında basın açıklaması yapacak. (12.00)

SES, Ankara, Mersin, İzmir, Şırnak, Urfa ve Antalya’da, "Çalışma koşullarımızda ve ücretlerimizde iyileştirme istiyoruz” şiarıyla basın açıklaması yapacak. (11.00-12.30)

TÜİK, Kasım ayı enflasyon verilerini açıklayacak. (10.00)

 

Tutuklularla Dayanışma İnisiyatifi, hasta tutukluların durumuna dikkat çekmek için Bakırköy Özgürlük Meydan’ında basın açıklaması yapacak.(11.30)

Editör: TE Bilişim