Gazete Emek- Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener'e saldırdı. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

 

 

 

“Türkiye'yi barıştırma yolu, zor ve engebeli bir yol. Bu yolda hep beraber yürümek zorundayız. Yaralardan biri de başörtüsü mevzusu” diyen Kılıçdaroğlu, “Kadınların giyim kuşamını siyasetin tekelinden çıkartıyoruz” ifadeleriyle kanun teklifi hazırladıklarını ve TBMM’ye sunacaklarını duyurdu.

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

 

TÜİK ve ENAG eylül ayı enflasyon verilerini açıkladı 

 

 

TÜİK verilerine göre enflasyon eylülde yüzde 3,08 artarken, yıllık artış ise yüzde 83,45 oldu. ENAG ise yüzde 186 olarak açıkladı. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

İstek şarkıyı bilmeyen müzisyen Onur Şenel katledildi: Adliyeye sevk edilen kişilerden ikisi bakanlık müfettişi

 

 

Ankara'nın Çankaya ilçesinde bir eğlence mekanında 3 kişi, istekte bulundukları parçayı bilmediği gerekçesiyle tartıştıkları müzisyen Onur Şener'e saldırdı. Aldığı darbelerle ağır yaralanan Şener, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Kemal Kılıçdaroğlu: Bu akşam ciddi bir açıklama yapacağım

 

 

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, "Bu akşam tweet atacağım, televizyonlara ciddi bir açıklama yapacağım. O açıklamayı bütün vatandaşlarımın dinlemesini isterim. Bu konuda ne kadar samimi olduğumu Erdoğan da görecek" ifadelerini kullandı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

 

DİSK-AR raporu:  "TÜİK tarafından yayımlanan enflasyon oranları, farklı gelir gruplarını yansıtmıyor"

 

 

DİSK Araştırma Merkezi (DİSK-AR), Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanan eylül ayı enflasyon verilerine ilişkin, "TÜİK tarafından yayımlanan resmi enflasyon oranları, farklı gelir gruplarını yansıtmıyor.

 

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adalet Bakanlığı Daire Başkanı Serkan Tüzün, evli olduğu kadını öldürerek intihar etti

 

 

Adalet Bakanlığı Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'nda görev yapan Serkan Tüzün önce evli olduğu kadını sonra da kendini vurarak intihar etti. Yaşanan olayda Tüzün ve eşi hayatını kaybetti.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

l

 

 

 

 

 

 

TGS sansür yasasına karşı altı kentte sokağa çıktı: "Bu yasanın geri çekilmesi için mücadele edeceğiz"

 

 

  Türkiye Gazeteciler Sendikası (TGS); internet medyası ve sosyal medyada yeni yaptırımlar öngören “sansür yasasına” karşı kentte sokağa çıktı.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

Diyarbakır’da hastane yemeğini boykot eden SES üyelerine silahlı saldırı! 

 

 

Diyarbakır Kadın Doğum Ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi yemek menüsünü boykot eden SES üyeleri, işletmecinin silahlı saldırısına uğradı. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

 

AKP'den Onur Şener cinayetine ilişkin açıklama: Takipçisi olacağız 

 

Onur Şener’in ölümüne ilişkin konuşan AKP Sözcüsü Ömer Çelik, "Bu cinayetin canavarca hislerle yapıldığı çok acık. Bütün dava sürecini yakından takip edeceğiz, gereken cezayı almaları için takipçileri olacağız. Kurumlar gerekli adımları çok net şekilde atacaklar" dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

Editör: TE Bilişim