Gazete Emek- Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'a bir tepki de partisinden geldi. CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olan Torun, Özcan'ın şahsi düşüncesinin partiyi asla bağlamayacağını vurgulayarak "Ama toplumun değerlerine aykırı veya toplumun hassasiyetlerini rencide edici hiçbir şeyi kabul etmemiz mümkün değildir." ifadelerini kullandı.



Türkiye’de son 7 yılda kiracıların sayısının yüzde 25 oranında arttığını belirten CHP lideri, kira ücretlerinin de ‘korkunç seviyede’ olduğunu vurguladı.

GÜNÜN ÖZETİ


Yeni koronavirüs yasakları gelebilir

Ölüm oranlarında azalma görülemmesi ve aşı oranlarındaki beklentinin karşılanmaması nedeniyle  Eylül ayıyla birlikte bir dizi yeni tedbirler alınması konusunda yetkililer çalışmalara başladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


La Casa de Papel final sezonu yayınlandı

Ekranlara veda edecek olan sevilen dizi La Casa De Papel'in final sezonunun ilk 15 dakikası yayınlandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Ağustos ayı enflasyon rakamları açıklandı

TÜİK verilerine göre; enflasyon ağustosta aylık bazda yüzde 1,12 arttı, yıllık enflasyon yüzde 18,95'ten yüzde 19,25'e yükseldi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Cemil Çiçek'ten AKP'li eski bakanlar hakkında sert açıklama: Yüce Divan'a gitmelilerdi

Karar yazarı Elif Çakır, Eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar'ın iddialarına ilişkin olarak, "Bu dosyalar Yüce Divan’a gitmeliydi." ifadelerinin ardından bir yazı kaleme aldı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Enflasyon faizi aştı! Bazı ürünlere son bir yılda yüzde 100'den fazla zam geldi; Tepki yağdı

Blomberg HT'de Tarım Editörü olan İrfan Donat son bir yılda yaşanan zamları paylaştı. Gıda enflasyonu aylık bazda %3,18 arttı; yıllık bazda ise %29 yükseldi. İrfan Donat ve Emin Çapa açıklanan enflasyon oranlarına tepki gösterdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Kılıçdaroğlu'ndan kira tepkisi: Ücretler korkunç seviyede

Kemal Kılıçdaroğlu, kira ücretlerindeki artışlara dikkat çekerek "Kira ücretleri korkunç seviyede. Ev sahibi olma hayali kalmayan çilekeş insanımız artık kiralık ev tutamayacak duruma getirildi." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Erdoğan: Son 20 yılda en çok öğretmen maaşlarını iyileştiren ülke Türkiye'dir

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen “2021 yılı Öğretmen Atama Töreni”nde açıklamalarda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


CHP’li Torun’dan Tanju Özcan açıklaması: Kabul etmemiz mümkün değil

CHP’li Seyit Torun, Bolu Belediye Başkanı Özcan'a tepki gösterdi. Torun, Özcan'ın katıldığı bir yayında bir kadınla yaşadığı diyaloğu gülerek anlatmasına "Kabul etmemiz mümkün değil" dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


YÖK'ten iki ayrı rehber: Üniversitelerde yüz yüze eğitim nasıl olacak? 

Yükseköğretim Kurulu  (YÖK), koronavirüs salgını ile mücadele kapsamında yüz yüze eğitimlerin başlatılacağı 2021-2022 eğitim öğretim döneminde, üniversite kampüslerinde uygulanacak önlemlere ilişkin rehber ile eğitim ve öğretim süreçlerine dair 2 ayrı rehber hazırladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Gazeteci Gökhan Biçici’ye polis şiddetini basın ve ifade özgürlüğü ihlali saydı

AYM, Gazeteci Gökhan Biçici’nin Gezi olaylar sırasında haber takip ederken gördüğü polis şiddetini ifade ve basın özgürlüğü ihlali olduğuna karar verdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim