Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 

Eskişehir'de Gezi'de hayatını kaybeden Ali İsmail Korkmaz ve diğer Gezi şehitleri anılacak. Ali İsmail Korkmaz'ın pusuya düşürülerek dövüldüğü Kurtuluş Mahallesi Sanayi Sokak'ta anma gerçekleşecek. Yunus Emre Kültür Merkezinde "Ali İsmail Korkmaz Yaşam Ödülleri" programı yapılacak. (16.00 -18.00)

HDP Sözcüsü Ebru Günay, partisinin genel merkezinde haftalık basın toplantısını düzenleyecek. (11.00)

 Kobanê Davası'nın 13'üncü duruşması Sincan Cezaevi Kampüsü'nde görülmeye devam edecek. (10.00)

  

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mevlana Müzesi'ni ziyaret edecek, çiftçi kadınlar ile bölge toplantısında buluşacak, Karapınar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunacak, "Muhtarlar ve Çiftçi Buluşması"na katılacak. (Konya/09.00/10.30/12.00/14.30)

 

 İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il merkezi ile Yeşilova ve Bucak ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulunacak, Burdur Belediye Başkanlığını ve Kocaaliler Belde Belediyesini ziyaret edecek. (Burdur/10.45/17.00)

TBMM Genel Kurul'da, İhracatçılar Meclisi ile İhracatçı Birliklerinin Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşmeleri devam edecek. (TBMM/14.00)

 KİT Komisyonunda, Türkiye Vakıflar Bankası TAO ve Bağlı Ortaklıklarının hesapları görüşülecek. (TBMM/11.00)

TÜİK, 2021 yılı su ürünleri istatistiklerini açıklayacak. (Ankara/10.00)

ABD'nin Birleşmiş Milletler Daimi Temsilcisi Linda Thomas-Greenfield, Hatay'daki temaslarına devam edecek. (Hatay)

Gazeteci İsminaz Temel ve Havva Çuştan’ın da aralarında olduğu 23 kişi hakkında açılan davanın duruşması İstanbul 27’nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek (13.30)

Editör: TE Bilişim