Gazete Emek-


Ünlü komedyan Cem Yılmaz, “Rustem Batum Sohbetleri” adlı programa katıldı. Cem Yılmaz, tutuklu bulunan iş insanı Osman Kavala ve Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın durumu hakkında ne düşündüğü sorulması üzerine, “Olan biteni evrensel standartlarda, bir ülkede böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum” dedi.


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Siirt ziyaretinin ardından yaşanan 'Kürdistan' polemiği ile ilgili açıklamalarda bulundu. Partisinin grup toplantısında konuşan Akşener ziyareti sırasında bir esnafın kendisine "Burası Kürdistan" demesi üzerinden iktidardan gelen açıklamalar için, "Neymiş nasıl olur da burası Kürdistan dermiş. Niye şaşırıyorsunuz muhteremler? Neye şaşırıyorsunuz!" diyerek HDP'ye yüklendi.


GÜNÜN ÖZETİ


Bakan, doğal gaz faturasının nasıl düşeceğinin formülünü açıkladı: Az açın

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez doğalgaza gelen zamlar için "Evi daha az ısıtın" tavsiyesinde bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Cem Yılmaz'la Enver Aysever arasında Kavala ve Demirtaş tartışması: "Ne garip bi adam"

Cem Yılmaz'a tutuklu bulunan iş insanı Osman Kavala ve Eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın durumuna ilişkin "Evrensel standartlarda olan ülkelerde böyle şeylerin olmaması gerektiğini düşünüyorum" dedi. Yılmaz, bunun üzerine Enver Aysever'le sosyal medya üzerinden tartışma yaşadı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Akşener'den ''Burası Kürdistan'' tartışmasına ilişkin açıklama: Neye şaşırıyorsunuz?

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Siirt'te yaşanan 'Burası Kürdistan'dır' tartışmasıyla ilgili açıklama yaptı. Akşener, "Neymiş nasıl olur da burası Kürdistan dermiş. Niye şaşırıyorsunuz muhteremler? Bu kişi bir HDP çalışanı" diyerek HDP'ye yüklendi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 



Facebook, sanal Metaverse dünyasını kuruyor; arsa satışları başladı

ABD'li teknoloji devi Microsoft, Facebook'un gündeme getirdiği metaverse ile ilgili yeni projesini duyurdu. Facebook’un ismini ‘Meta’ olarak değiştireceğini duyurmasının ardından sanal alemin geçirdiği değişim gündemin üst sıralarına taşındı. Uzmanlar ‘metaverse’ denilen bu ortamı ayrıntılarıyla açıklıyor. Metaverse nedir? Metaverse nasıl kullanılır?

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 

Twitch'te 10 milyar dolarlık kara para aklama skandalı: Çok sayıda Türk oyuncu var

Amazon'a ait çevrim içi oyunların canlı yayınlandığı sosyal medya platformu Twitch, yayıncılarının kara para akladığı yönündeki iddiaların ardından soruşturma başlattı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Twitter'da #ölmüş etiketi ile paylaşım yapan 30 kişi hakkına yasal işlem başlatıldı

Sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik #ölmüş etiketi ile paylaşım yapan 30 kişi hakkında yasal işlem başlatıldığı açıklandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN
 


Fenerbahçe'den 'Çiftlik Bank gözaltısına' ilişkin sert açıklama

Çiftlik Bank davasının sanığı 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın Uruguay'da tutuklu bulunan ağabeyi Fatih Aydın'ın Fenerbahçe forması giyerek basının önüne çıkarılmasına tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




İsrail Büyükelçiliği'nden “Zaytung haberi” açıklaması: “Siber saldırıya maruz kaldık”

İsrail Büyükelçiliği'nin resmi sosyal medya hesabından, "Dışişleri F-35'ler yerine iPhone 13 Pro için bastırıyor" ifadesini paylaşması tepki çekti. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Ekim ayı enflasyon rakamları açıklandı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayı enflasyon verilerini açıkladı. Buna göre tüketici fiyatları aylık yüzde 2.39 , yıllık yüzde 19.89 arttı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Cemal Metin Avcı, Pınar Gültekin’in annesi Şefika Gültekin’den şikayetçi oldu

Pınar Gültekin’i katleden Cemal Metin Avcı’nın Pınar Gültekin’in annesi Şefika Gültekin’den şikâyetçi olduğu, acılı anne hakkında suç duyurusunda bulunulduğu ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Bahar Candan: Doların yükselmesi bizim için bir şans

Doların yükselmesinin şans olduğunu söyleyen Bahar Candan, "Türk insanları genellikle 3,4,5,6,7,8,9 la çarpım yapmakta zorlanıyorlar ama 10 ile çarpmak çok kolay" ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Kılıçdaroğlu: Kandil'i yerle bir etmezsem bana Kılıçdaroğlu demesinler

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Terörle mücadeleyi bunların yaptığı gibi yapmayacağız, söz veriyorum, söz. Kandil denen yuvayı yerle yeksan etmezsem Kılıçdaroğlu demesinler." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Galatasaray, TFF'nin kararına uymayacağını açıkladı! Bundan sonra süreç nasıl işleyecek?

Galatasaray, TFF'nin reddine karşın Lokomotiv Moskova ile oynanacak maçın tam kapasite oynanacağını açıkladı. 
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


"Doğalgaz ve elektriğe zam gelmeye devam edecek"

Enerji Politikaları Uzmanı Necdet Pamir, doğalgaz ve elektriğe zam gelmeye devam edeceğini söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



















































Editör: TE Bilişim