Gazete Emek- HDP, Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar’ın “Adalet” talebiyle Urfa Adliyesi önünde 26’ncı gününde sürdürdüğü eyleme ilişkin açıklama yaptı.Yapılan açıklamada, "Hiç bir olayın failinin yanına kalmayacağı bilinci ile Emine Şenyaşar ve tüm kamuoyuna bugün olmasa da bir gün adaletin sağlanacağının sözünü veriyoruz” ifadelerine yer verildi.

Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe görevden alındı, yerine Doç. Dr. Tolga Tolunay atandı.


GÜNÜN ÖZETİ

Ömer Faruk Gergerlioğlu'nun oğlu yaşananları anlattı: Babamı hastaneden kaçırdılar

Sosyal medya paylaşımı gerekçe gösterilerek milletvekilliği düşürülen HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu, Ankara'da gözaltına alındı. Gergerlioğlu, kendisini gözaltına alan polislere, "Meclis'teki rezaletin ikinci versiyonunu oynuyorsunuz" diyerek tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

“Şimdiye kadar AKP dışında hiçbir partiye oy vermedim” diyen kişi ile Babacan arasında ilginç İstanbul Sözleşmesi ve ATV diyaloğu!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, esnaf ziyareti esnasında İstanbul Sözleşmesi'nin aile yapısını bozduğunu öne süren vatandaşa, ATV'deki yayınlar ile örnek verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İstanbul’da sokakta Kürtçe müzik yapan kişi gözaltına alındı, enstrümanlarına el konuldu
İstanbul Kadıköy'de Kürtçe sokak müziği yapan Siwaro isimli müzisyen gözaltına alındı ve zabıtalar tarafından enstrümanlarına el konuldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Yoğun Bakım Derneği Başkanı İsmail Cinel: Hastanelere gelmeyin

Yoğun Bakım Derneği Başkanı Prof.Dr. İsmail Cinel, mutant virüsün daha bulaşıcı olduğunu belirterek "Acil değilse hastanelere gelmeyin" uyarısında bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyanet’ten estetik fetvası: Şekil değiştirmek fıtratı bozar

Diyanet’in Tıp ve Sağlıkla İlgili Fetvalar kitabında estetik operasyonları için "Dikkat çekmek, daha güzel görünmek amacıyla, yaratılıştan verilmiş olan özellik ve şekillerin değiştirilmesi İslam dininde, fıtratı bozma kabul edilerek yasaklanmıştır” denildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mart anketinden AKP'ye kötü haber! ‘Kesinlikle Erdoğan’a oy vermem’ diyenlerin oranı arttı

Area Araştırma’nın, siyasi partilerle ilgili araştırmasının mart ayına ilişkin seçim sonuçlarını açıkladı. Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, yaptıkları son seçim anketinde ise, Cumhur İttifakı’nın toplam oy oranı 40.1, Millet İttifakı’nın oy oranı 40.6 oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Koronavirüse yakalanma riskinin yüksek olduğu kan grubu belli oldu

Blood Advances dergisinde yayımlanan çalışmada, koronavirüs ile kan grupları arasındaki ilişki incelenirken, kan grubu A olanların koronavirüse yakalanma riskinin daha yüksek olabileceği saptandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Sağlık Bakan Yardımcısı Emine Alp Meşe görevden alındı

Resmi Gazete'de yayımlanan, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasını taşıyan karara göre, Sağlık Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Emine Alp Meşe görevden alındı, yerine Doç. Dr. Tolga Tolunay atandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İstanbul’da ilk iş gününde inşaatın üçüncü katından düşen işçi hayatını kaybetti

İstanbul Beyoğlu’da bir inşaatta çalışan işçi Hayrettin Şahin, ilk iş gününde üçüncü kattan düşerek hayatını kaybetti. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Şenyaşar ailesinden dayanışma çağrısı: Adalet istemeye devam edeceğiz

Şenyaşar ailesi, Şanlıurfa Adalet Sarayı önünde “adalet” talebiyle başlattıkları oturma eyleminin 26’ncı gününde kamuoyuna dayanışma çağrısında bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


İSİG açıkladı: 8 yılda 502 işçi intihara sürüklendi

İstanbul İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği (İSİG) Meclisi, yayınladığı rapora göre, son 8 yılda 6'sı çocuk en az 502 işçi intihara sürüklendi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Alerjik reaksiyon gösteren kişilere Biontech aşısının ikinci dozu yapılmayacak
Sağlık Bakanlığı ‘Covid-19 mRNA Aşısı Uygulama Kuralları’ kılavuzu yayınladı. 4 hafta arayla iki doz halinde uygulanacak aşıda, alerjik reaksiyon gösteren kişilere ikinci doz yapılamayacak.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

5 milyon ağacı kesip siyanürle altın arayacaklar

3 ilçe ve 40 köy altın arama faaliyeti nedeniyle olumsuz etkilenecek.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim