Gazete Emek-  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kararıyla Boğaziçi Üniversitesi rektörlüğüne atanan Melih Bulu, gelişen tüm tepkilere rağmen istifayı düşünmediğini söyledi. Bulu, açıklamasında, “Boğaziçi’nde rektör olmak benim çok uzun süreden beri hayalimdi” ifadelerini kullanan Bulu, “Bu hayalim gerçekleştiği için çok memnunum. Asla istifayı düşünmüyorum” diye konuştu.

Fahrettin Koca, Koronavirüs Bilim Kurulu toplantısının ardından yaptığı açıklamada, “Ülkemizde mevcut İngiltere mutasyonları dışında iki vatandaşımızda Güney Afrika varyantı, bir vatandaşımızda da Brezilya varyantı ile karşılaşıldı” dedi.

GÜNÜN ÖZETİ

Sağlık Bakanı Koca: Virüsün Güney Afrika ve Brezilya varyantı tespit edildi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısının ardından yazılı bir açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Oyuncu Gülse Birsel, Boğaziçi Üniversitesi 150. yıl mezuniyet konuşmasını paylaştı. Birsel, "Kavga, dövüş, şiddetin, gerginlik ve kutuplaşmanın hiç birimize faydası yok! Ne olur bizim dengemizi bozmayınız." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Boğaziçi öğrencilerine 'terörist' diyen Bahçeli'nin ilk üniversite işgalini yapan kişi olduğu ortaya çıktı!

Boğaziçi Üniversitesi'ndeki eylemlerle ilişkin, “Hiç kimse heveslenmesin, Türkiye terör diline teslim olmayacaktır” diye konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Türkiye’de ilk üniversite işgalini yapan isim olduğu ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Biden'ın seçilmesinden sonra Türkiye ile ABD arasında ilk kritik görüşme gerçekleşti

ABD Ulusal Güvenlik Danışmanı Jake Sullivan ile Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Görüşmede iş birliği konusunda adımlar atılması gündeme gelirken S-400 konusundaki endişeler de dile getirildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

HDP’den Ayhan Bilgen’in açıklamaları ve yeni parti iddialarına cevap

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, Kobani eylemleri soruşturması kapsamında tutuklanan ve yerine kayyum atanan HDP’li Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen’in açıklamalarını değerlendirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Süleyman Soylu: Kayyum rektör atadınız demek faşist bir yaklaşım

Haber Global'de gündeme dair açıklamalar yapan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP içinde kendisine zihnen en yakın insanın Berat Albayrak olduğunu söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan’dan Boğaziçili öğrencilere: Siz öğrenci misiniz yoksa terörist mi ?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Boğaziçi Üniversite’ndeki eylemlere ilişkin konuştu. Erdoğan, "Siz öğrenci misiniz, yoksa siz rektörün odasını basmaya kalkışan terörist misiniz?" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Demirtaş'tan duruşmada hakime soru: Erdoğan'ı Soylu'yu mu esas alacaksınız?

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu'na yönelik “hakaret” suçlamasıyla bir kez daha hakim karşısına çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP’li Rektör Melih Bulu'dan istifa çağrılarına Kılıçdaroğlu yanıtı

Gazeteci Barış Yarkadaş ve İsmail Saymaz Boğaziçi Üniversitesi önünden yaptıkları canlı yayın ile AKP’li Rektör Melih Bulu'nun açıklamalarını paylaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

RTÜK Başkanı Şahin'den medyaya 'Boğaziçi Üniversitesi' uyarısı

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, Boğaziçi Üniversitesi'ndeki kayyum rektör atamasına ilişkin haber yapan medya kuruluşlarına uyarıda bulundu. Şahin, "Devletimiz ve milletimiz aleyhinde yapılan yayınlara geçit vermemekte kararlıyız" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Tepkilerin odağındaki AKP'li Rektör Bulu protestolara ilişkin konuştu ve istifa taleplerini yorumladı

Boğaziçi Üniversitesi'ne rektör olarak atanan AKP’li Melih Bulu, devam eden protestolara ilişkin açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ocak ayı enflasyon rakamları açıklandı

TÜİK, Ocak ayı eflasyon rakamlarını açıkladı. Buna göre, Ocak ayı enflasyonu yüzde 1,68 artarken, yıllık enflasyon yüzde 14,97 oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Serbest bırakılan Boğaziçi öğrencileri gözaltında yaşadıklarını anlattı: Cinsel tacize maruz kaldım

Boğaziçi Üniversitesi’ne atanan AKP’li Bulu’yu protesto ederken darp edilerek gözaltına alınan öğrenciler, serbest kaldıktan sonra yaşadıklarını paylaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Barış Atay’dan kendisine 'çeyrek devrimci' diyen AKP'li Özalan'a yanıt

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Milletvekili Barış Atay, kendisine 'Çeyrek devrimci' diyen AKP'li Alpay Özalan'a yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bilim Kurulu Üyesi Ateş Kara, koronovirüs salgınında normalleşme için tarih verdi

Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları öğretim üyesi, Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Ateş Kara, DHA'ya yaptığı açıklamada, Türkiye'de aşılamanın başarılı gittiğini belirterek, Türkiye'nin istediği miktarlardaki aşıyı, planladığı süre içerisinde getirebilirse gelen aşıları hızlıca uygulayabileceğini kaydetti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim