Gazete Emek- 3 yaşındaki Elif Perinçek enkazdan canlı olarak kurtarıldı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Sen bizim umudumuzsun güzel kızım" diye paylaştı.

Merkez üssü Ege Denizi'nin İzmir Seferihisar açıkları olan 6,9 büyüklüğünde deprem yaşamını yitirenlerin sayısı 83’e yükseldi.

AFAD tarafından yapılan son açıklamada, “SAKOM’dan alınan bilgilere göre 83 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir. Yaralanan 962 vatandaşımızdan 743’ü taburcu edilmiş olup, 219 vatandaşımızın tedavisi devam etmektedir. İzmir’de halen 8 binada arama kurtarma çalışması yürütülmektedir.” denildi.

Doğanlar Apartmanı'nda 65'inci saatte bir mucize yaşandı. 3 yaşındaki Elif Perinçek enkazdan canlı olarak kurtarıldı.

Enkaz altından yaralı kurtarılan 106'ıncı kişi olan Elif bebek, tedavi için hastaneye kaldırıldı.

Apartmanın enkazı altında kalan Seher Dereli Perinçek ile 10 yaşındaki ikizleri Ezel ve Elzem yaralı olarak kurtarılmış, oğlu Umut'un ise cansız bedenine ulaşılmıştı. Perinçek ailesi Doğanlar Apartmanında 4. katta oturuyordu.

Elif'in büyük sevinç yaşayan anneannesi, "Çok mutluyum, Allah razı olsun. Elif'e kavuştum, annesi de kardeşleri de kavuşacak. Dualarım kabul oldu." dedi.

Dedesi yaptığı açıklamada Elif'in 7 katın altından çıkarıldığını belirtirken "Allah bize bir mucize yarattı bugün. Allahımıza şükürler olsun. 7 katın altından çıktı yavrum. Allah burada çalışan herkesten razı olsun. Sağ olarak çıkması zor diyenler bile olmuştu ama burada canla başla çalıştılar. Allah her birinden razı olsun. Elif'im çıktı. Rabbime şükürler olsun. Sonsuz şükürler olsun" dedi.

KILIÇDAROĞLU PAYLAŞI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Twitter hesabından "Sen bizim umudumuzsun güzel kızım..." diye paylaştı. 

İMAMOĞLU PAYLAŞTI

İBB Başkanı Ekrem imamoğlu'da yaptığı paylaşımda, "Elif bu ülkenin birbirine sımsıkı bağlı güzel insanlarının elini tutuyor, dayanışmanın, sevginin, birlikteliğin eli o. Hoşgeldin güzel kızım."

Editör: TE Bilişim