Gazete Emek- Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, Fatih’te artan göçmen nüfusu üzerine geçtiğimiz ocak ayında bir karar alındığını ve bu karar çerçevesinde oturma izni olsa dahi göçmenlerin Fatih’te ev kiralayamadığını anlattı.


Kemalpaşa Kaymakamı Faruk Saygın, okul ziyaretleri kapsamında Kemalpaşa Çok Programlı Anadolu Lisesi’ne yaptığı ziyarette girdiği sınıfta kendisine “hoş geldiniz” diyerek elini uzatan öğretmeni “Haddini bil, sınıftan çık dışarıya bekle” diyerek sınıftan kovdu.

GÜNÜN ÖZETİ


Bakan Koca, 'Aşı Kartı' iddialarını yalanladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu toplantısı sonrası açıklama yaptı. Koca, sosyal ortamlara girişlerde aşı kartı isteneceği iddialarını yalanladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



İkinci el cep telefonunda vergi düşürüldü

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısındaki karara göre, mal ve hizmetlere uygulanacak KDV oranlarının tespitinde değişiklik yapıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Selçuk Mızraklı'ya açlık grevi davasından beraat etti

Yerine kayyum atanan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Selçuk Mızraklı, “terör örgütü propagandası yapma” davasından beraat etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Hande Sarıoğlu'ndan Opr. Dr. Banu Küçükpolat'ın dansını savunan Fatih Altaylı'ya sert tepki

Fatih Altaylı, Seda Sayan'ın programında dans eden Küçükpolat'ın dansını savununca, oryantal yaptığı için işinden olan spiker Hande Sarıoğlu'nun tepkisini çekti.   geldi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Kaymakam, 'hoş geldiniz' diyerek elini uzatan öğretmeni sınıftan kovdu

Kemalpaşa Kaymakamı Faruk Saygın, kendisine “hoş geldiniz” diyerek elini uzatan öğretmeni “Haddini bil, sınıftan çık dışarıya bekle” diyerek sınıftan kovdu.Konuyla ilgili açıklama yapan Kemalpaşa Eğitim-Sen temsilcisi Koray Emiralioğlu, “Kimse unutmasın kapıkulu değil öğretmeniz” diyerek tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Pervin Buldan: Tutum belgemiz Türkiye'nin birlikte uzlaşı içinde yaşama belgesidir

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan,  CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kürt sorununa ilişkin son açıklamalarını değerlendirdi. Buldan, CHP’nin Kürt sorununun Meclis’te çözülmesi ve HDP’nin bu konuda muhatap alınması görüşünün önemli olduğunu düşünüyorum. CHP’nin bu çıkışı daha da cesaretlendirilmeli. Mutlaka gündem olmalıdır." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Kayseri'de işten çıkarılan kepçe operatörü, iş makinesi ve kulübeyi ateşe verdi

Kayseri'de işten çıkartıldığı iddia edilen kepçe operatörü, çalıştığı firmaya ait iş makinesini ve güvenlik kulübesini ateşe verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

 

AKP’li belediye başkanından açıklama:  Göçmenlere ev kiralamak yasaklandı  


Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan, oturma izni olsa dahi göçmenlerin ilçede ev kiralamasının yasaklandığını söyledi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Editör: TE Bilişim