Gazete Emek- Meclis Genel Kurulu’nda CHP ve MHP arasında lüks otomobilinde uyuşturucu kullandığı görüntüleri sosyal medyada yayımlanan AKP Genel Merkez personeli Hamza Kürşat Ayvatoğlu konusunda tartışma yaşandı.

Aksoy Araştırma'nın yayımladığı son ankete göre, Araştırmada, MHP’lilerin yüzde 89.5’i ve AKP’lilerin yüzde 53.7’si vatandaşları etkileyecek kararların mecliste alınmasını istedi.

GÜNÜN ÖZETİ

Aksoy Araştırma'dan dikkat çeken anket: AKP ve MHP'lilerin önemli bir kısmı Erdoğan'ın kararlarından rahatsız

Aksoy Araştırma'nın çalışmasına göre, vatandaşların yüzde 76'sı "sağlık, ekonomi, güvenlik ve refah ile ilgili kararların TBMM'de alınmasını istiyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan: Aşı meselesi çok daha vahim bir hal almıştır

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Yerli aşı çalışmalarımız tamamlandığında, aşımızı en uygun şartlarda tüm insanlığın kullanımına sunmayı öngörüyoruz“ dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bekir Güneş yazdı: Şırnak'ın neden 'mavi' olduğunu ben size anlatayım!

Şimdi herkes aynı soruyu sormaya başladı; Şırnak neden mavi kaldı? Şırnak'ın neden mavi kaldığına dair sağlıkla ilgisi olmayan bir kaç şey anlatayım size.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Pervin Buldan: Tabelayı bile vermeyeceğiz

HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partisinin grup toplantısında HDP'ye açılan kapatma davasına değinen Buldan, "Sizin kapatma davasıyla HDP'den koparabileceğiniz sadece tabeladır, tabelayı bile vermeyeceğiz" diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan AKP kongrelerindeki görüntülere ilişkin ilginç açıklama: Bunu gündemde tutmayalım

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca AKP kongrelerinde koronavirüs tedbirlerinin hiçe sayıldığı görüntülere ilişkin konuştu. Koca, “Herkesin bu mücadelede üzerine düşen sorumluluğun gereğini yapması gerektiği kanaatindeyim.” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AYM, HDP iddianamesini iade etti

Anayasa Mahkemesi, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı'nın HDP'nin kapatılmasına ilişkin hazırladığı iddianameyi iade etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Meclis’te AKP ile CHP arasında Kürşat Ayvatoğlu tartışması

TBMM Genel Kurulunda, lüks otomobilinde uyuşturucu kullandığı görüntüleri sosyal medyada yayımlanan AKP’li Hamza Kürşat Ayvatoğlu konusunda tartışma yaşandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Emine Şenyaşar ile oğlu Ferit Şenyaşar yine gözaltına alındı

Urfa Adliyesi önünde ‘Adalet’  talebiyle 22 gündür oturma eylemini sürdüren Emine Şenyaşar ve oğlu Ferit Şenyaşar gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İçişleri Bakanlığı'ndan 81 ile koronavirüs genelgesi

İçişleri Bakanlığı valiliklere koronavirüs tedbirleri kapsamında "Tedbirlerin Gözden Geçirilmesi" konulu genelge gönderdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Uzmanlar risk haritasının tek mavi ili Şırnak'ın başarı sırrını açıkladı

Koronavirüs risk haritasında Türkiye'nin 58 şehri kırmızı, 12 il turuncu, 10 il sarı olurken, tek mavi renk ise Şırnak oldu. Şırnak'ın neden mavi olduğunu uzmanlar yorumladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Cüneyt Özdemir’in Tweeti 10 bin dolara satıldı

Gazeteci Cüneyt Özdemir, “Bu tweet bir ‘SANAT ESERİ’dir” tweetini 10 bin dolara sattı. Özdemir'in bu tweeti, Türkiye'nin en "pahalı" tweeti oldu. Özdemir'in bu tweeti sosyal medyada gündem oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN
 

Kemal Kılıçdaroğlu: “O zorba gidecek, İstanbul Sözleşmesi geri gelecek”

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin grup toplantısında konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır’da 423 kişilik iş alımına 41 bin başvuru yapıldı

Kayyum yönetimindeki Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi (DBB) tarafından açılan 423 kişilik iş ilanına, 41 bin kişinin başvurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Son koronavirüs verileri açıklandı: Pandemide yeni rekor

Sağlık Bakanlığı günlük koronavirüs verilerini açıkladı. Buna göre Türkiye'de son 24 saatte 155 kişi koronavirüsten yaşamını yitirdi, 37 bin 303 yeni vaka tespit edildi.

HABERİN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN

HDP Eş Genel Başkanlarından Almanya’ya tepki: Kriminalize eden söylemleri reddediyoruz

Almanya Dışişleri Bakanlığı’nın partilerine ilişkin açıklamasına tepki gösteren HDP Eş Genel Başkanları, HDP’yi  kriminalize eden söylemleri reddediyoruz” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Uyuşturucu kullanırken görüntülenen Kürşat Ayvatoğlu: Ben bu olayda mağdurum

Lüks araç içerisinde uyuşturucu kullanırken görüntülen AKP'li Kürşat Ayvatoğlu’nun ortaya çıkan ikinci ifadesinde “Bu videoyu çeken ve atan suç işlemiştir. Ben bu olayda mağdurum.” iddiasında bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim