Gazete Emek- Bakan Soylu, son dönemde kimi sanatçıların konserlerinin engellenmesi ve festivallere yönelik iptal kararlarının kendisiyle ilgili olmadığını öne sürdü. 


Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Üyesi İlhan Taşcı, RTÜK'ün, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'Bir kaçış planının anotomisi' açıklamasını yayınlayan Tele1, KRT TV, Flash ve Halk TV’ye oyçokluğuyla tavandan yüzde 3 para cezası verdiğini bildirdi.

 

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

 

Demirtaş'tan muhalefete: Lütfen artık kendinize gelin

 

 

Artı Gerçek için kaleme aldığı yazıda muhalefete seslenen HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, "Meğer siz kararsız seçmenden daha kararsızmışsınız. Lütfen artık kendinize gelin." dedi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

6 muhalefet partisi lideri yeniden bir araya geldi; 10 ortak ilkeye imza atıldı

 

6 muhalefet partisi lideri 8 saat süren toplantının ardından ortak açıklama yaptı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Kulis: "Devlet Bahçeli erken seçim kararı aldıracak"

 

 

Korkusuz yazarı Barış Yarkadaş, AKP’li bir kaynağının MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanlığı adaylığını açıkladığı gün “erken seçim’’ kararı aldıracağını söylediğini aktardı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Bakan Soylu: Kimse Kürtçe şarkı söylüyor, sanatını icra ediyor diye engelleniyor değil bu ülkede

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son dönemde alınan bazı konser yasağı ve iptal kararlarına ilişkin "Şimdi son günlerde 'İşte sanatçılara engel konuluyor.' Bu olan olaylar benim dışımda bir kere" dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Bekir Güneş CHP'nin Van kampını yazdı: Bu defa CHP'nin Kürtlere gizli mesajları var

 

Artık bu paradigmadan vazgeçilmeli. Kürtler kimsenin arka bahçesi değildir. Kimin politikalarını beğenirse ona oy verir çok net. CHP ya da AKP bu haliyle "ölüm ya da sıtma" örneğinden başka bir şey değildir. Kim gelirse gelsin kayyum olmamalı. Kim gelirse gelsin kimse fikrinden dolayı cezaevinde olmamalı. CHP olsa da olmasa da olmamalı. Bu şekil gizli 'tehditler', imalarla oy alınamayacağını CHP'nin 80 yıldır artık öğrenmesi lazım. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

RTÜK'ten Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarını yayınlayan 4 kanala ceza! 

 

RTÜK, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun "Bir kaçış planının anotomisi" açıklamasını yayınlayan Tele1, KRT TV, Flash ve Halk TV’ye para cezası verdi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Kocaeli Valiliği, Melek Mosso'nun da sahne alacağı Gençlik Festivali'ni iptal etti 

 

 

Sanatçı Melek Mosso’nun da sahne alacağı, Kandıra’da düzenlenecek olan gençlik festivali FullFest, Kocaeli Valiliği tarafından ‘ormanda konaklama yasağı’ gerekçesiyle iptal edildi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Van'da tutuklanan 80 yaşındaki Makbule Özer'e “cezaevinde kalabilir” raporu verildi 

 

Van’ın Edremit ilçesinde “örgüte yardım etmek” iddiasıyla tutuklanan  yüzde 51 engelli 80 yaşındaki tutuklu Makbule Özer için “cezaevinde kalabilir” raporu verildi. 

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Reuters'tan Türkiye için 'yeni kur krizi' uyarısı: Seçimlerde belirleyici olacak

 

Reuters'ta yayınlanan Türkiye ekonomisine ilişkin bir analizde, ülkenin bu sistemle devam etmesinin mümkün olmadığı, bir sonraki kur krizine hazır olunamayabileceği yorumunda bulunuldu.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

Editör: TE Bilişim