Gazete Emek- Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, Türkiye'nin çok sayıda noktasında devam eden yangınlara ilişkin HDP'lilerin suçlanmasına tepki gösterirken, "Yangınlar daha yeni başlamışken, hiçbir fail henüz yakalanmamışken, yangınları HDP’liler çıkarıyor demek halkımızı HDP binalarına saldırtma amacından başka ne işe yarayabilir?" dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, THK uçaklarıyla ilgili tartışmalara ilişkin "Bizim THK ile sorunumuz yok. Envanterimizde yangın söndürme uçağı ve helikopteri yok. Bu ezelden beri böyle" ifadelerini kullandı.

GÜNÜN ÖZETİ

Diyarbakır’dan Erdoğan’a ‘yeni çözüm süreci’ çağrısı hazırlığı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik bölgedeki sivil toplum kuruluşları (STK) ortak bir çağrı yapmaya hazırlanıyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Yekta Saraç, Erdoğan’ın başdanışmanı oldu; Erol Özvar, YÖK Başkanlığı'na getirildi

YÖK Başkanlığı görevi son bulan Yekta Saraç, Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameye göre, Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı'na atandı. Yerine ise Marmara Üniversitesi Rektörü Erol Özvar getirildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

 Mithat Sancar: Yeni dönemin yol haritasını eylülde açıklayacağız

HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, yeni döneme dair yol haritalarını ise eylül ayında açıklayacaklarını söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker'den orman yangınlarına ilişkin açıklama: "'Vatansever' görünümlü provokatörlerin oyununa gelmeyin"

Organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Sedat Peker, Türkiye'nin çok sayıda noktasında devam eden yangınlara ilişkin açıklamalarda bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Yeni Akit yazarı Dilipak: İnsanlar bize bakıp dinden soğudu

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, bugünkü “Bu din benim dinim değil” başlıklı yazısında siyasetçilerin ve okullardaki din derslerinin gençlerin üzerindeki etkisini değerlendirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Uzmalardan Delta varyantı uyarısı: Su çiçeği kadar kolay yayılıyor

ABD'nin Hastalık Kontrol ve Önleme Merkezi'nin  ortaya çıkan bir raporuna göre,  Koronavirüs'ün Delta varyantı, su çiçeği kadar bulaşıcı olduğu saptandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Konya’da Kürt aileye ırkçı saldırı: 7 kişi katledildi

Konya’da daha önce Irkçı saldırıya uğrayan Kürt aileye, yapılan ikinci saldırıda 3'ü kadın 7 kişi katledildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Bakan Pakdemirli: Envanterimizde yangın söndürme uçağı yok

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, THK uçaklarıyla ilgili tartışmalara ilişkin “Bizim THK ile sorunumuz yok. Envanterimizde yangın söndürme uçağı ve helikopteri yok. Bu ezelden beri böyle" ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Devlet Bahçeli: Türkiye'nin Cumhur İttifakı'na ihtiyacı var

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Cumhur İttifakı'nı "Milli bir duruş" olarak nitelendirdi. "İttifakımız 2053 ve 2071 vizyonunun altyapısını adım adım kuracaktır" ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu’ndan yardım hesabı duyurusu: Milletimiz cömerttir

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da devam orman yangınlarıyla ilgili Antalya Valiliği tarafından hesap açılacağını belirtip "Milletimiz cömerttir. Elinden gelen desteği her zaman yapar" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan: THK'nın şu anda elinde rahatlıkla kullanılabilecek uçak yok

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ülkenin birçok noktasında süren yangınlarla ilgili ilk kez konuştu. Erdoğan, “THK uçakları varmış da ne, neye göre söylüyorsun bunu?” diyerek THK’nin devre dışı bırakılmasını eleştirenlere yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

  

Editör: TE Bilişim