Gazete Emek- Şeker fiyatları ile arz ve stoklara yönelik tartışmalar sürerken Türkiye Şeker Fabrikaları (Türkşeker), şekerin fiyatına yüzde 31 zam yaptı.

 

 

İstinaf, Siirt'te 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanıp serbest bırakılan eski uzman çavuş Musa Orhan'a "nitelikli cinsel istismar" suçundan verilen 10 yıl hapis cezasını onadı.

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

Erdoğan'dan yeni asgari ücret açıklaması: Bunun vakti aralıktır

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,"Ben vatandaşıma onu aldatacak, yani yapmayacağımız veya yapamayacağımız bir şeyi söylemeyi doğru bulmam. Asgari ücreti tespit için bir komisyon var. Her sene toplanıyor. Dolayısıyla da bunun vakti aralıktır." dedi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Zilan Vadisi'nde yapılmak istenen HES projesine karşı mücadele sürüyor:  #ZilanÖlüyor

 

Van'ın Erciş ilçesinde yapılmak istenen HES projesi ile Zilan Vadisi'nin doğası ve tarihi yok edilmek isteniyor. Projenin gerçekleşmesiyle beraber vadi su altında kalacak. Duruma karşı çıkan Zilan Ekoloji Platformu üyeleri, bu akşam (31 Mart) Twitter üzerinden tag çalışması başlatıldı  

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Tarkan'dan zeytin ağaçlarının sökülmesine tepki:Yazıklar olsun

 

Akbelen Ormanı'ndaki zeytin kıyımına tepki gösteren sanatçı Tarkan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla "#ZeytinimeDokunma" ve "#ZeytinlikTaşınmaz" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

İkizköy'de zeytin ağaçları sökülmeye başladı: Çok sayıda kişi gözaltına alındı 

 

Muğla’nın Milas ilçesine bağlı İkizköy’de aylardır köylülerin korumak için nöbet tuttuğu Akbelen ormanında, zeytin ağaçlarının YK enerji tarafından sökülmeye başlandı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Demet Akalın'ın 'Ramazan programı' öneri: Her sene ayet inmiyor

 

Şarkıcı Demet Akalın, Ramazan'da ekrana çıkacak hocalarla ilgili yaptığı bir öneride, "Ramazan ayında TV kanallarına çıkaracağınız hocalara vereceğiniz yüz binlerce lirayı dağıtın fakir fukaraya, ben geçen seneki programları izlemeye razıyım"dedi .

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Beren Saat: "Rahatsızlıklarımızı dile getirdiğimizde ‘köprülere, yollara bak’ cevabını aldık" 

 

Ankara’da düzenlenen “Eko İklim Ekonomi ve İklim Değişikliği Zirvesi ve Fuarı”nda konuşan Beren Saat, "Rahatsızlıklarımızı dile getirdiğimizde ‘köprülere, yollara bak ne kadar iyi çalışılıyor’ cevabını aldık” ifadeleri kullandı. RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, oyuncu Beren Saat'in kullandığı ifadeleri dezenformasyon olarak nitelendirdi.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Meteoroloji'den uyarı! 28 il için sarı kodlu alarm verildi

 

 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre; 28 il için sarı kodlu uyarı verildi. Bazı bölgelerde kuvvetli rüzgar, fırtına ve Kuzey Afrika kaynaklı toz taşınımı bekleniyor.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

İsmail Saymaz: Ayhan Bilgen'in partisinin amblemi DSP'lileri kızdıracak

 

 

Gazeteci İsmail Saymaz, Eski Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen'in yeni partisinin amblemini paylaştı. Saymaz, mavi zemin üzerinde beyaz güvercinle özdeşleşen amblemin DSP'lileri öfkelendileceğini belirtti.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Şeker fiyatlarına büyük zam!

 

 

Türkiye Şeker Fabrikaları, Ramazan ayı öncesi şekerin fiyatına yüzde 31 zam yaptı. Türkşeker, KDV dahil kilogramı 5,96 TL'den satılan kristal şeker fiyatını yüzde 31 artırarak 7,80 TL'ye çıkardı.

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Her yıl 8 milyondan fazla kişi sigara nedeniyle can veriyor

 

Dünya Sağlık Örgütü'ne göre, her yıl 8 milyondan fazla kişi sigara nedeniyle can veriyor. Bu ölümlerin 1,2 milyonu ise sigara kullanmayan ancak pasif içicilikle sigaraya maruz kalan yetişkinler ve çocuklardır. 

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

IŞİD'e katılan aileler Türkiye'ye geri döndü: Bu insanların akıbeti ne oldu?  

 

 

IŞİD militanlarının aile mensubu yüzlerce eş ve çocuk Türkiye'ye geri getirildi.  2017 yılından beri başlayan bu süreç nasıl bir hukuki-sosyal işleme tabii tutulduve gelecekte bir tehlikeye yol açar mı?  

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

İstinaf Mahkemesi, Musa Orhan'a verilen cezayı onadı

 

 

Siirt'te 18 yaşındaki İpek Er'e cinsel saldırıda bulunan uzman çavuş Musa Orhan hakkında verilen ceza İstinaf Mahkemesi tarafından onandı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Editör: TE Bilişim