Gazete Emek- Sedat Peker'in Suriye'ye ve El Nusra'ya ilişkin açıklama yaptığı dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu ilk kez konuştu. Ahmet Davutoğlu, "Süleyman Soylu, Binali Yıldırım ve Berat Albayrak bana kumpas kurdu. Binali Yıldırım kendisinin başbakan olmasını istiyordu. Süleyman Soylu başka bir partiden genel başkan olarak gelmişti. Berat Albayrak da damat olarak bu hakkı kendisinde istiyordu. Ben bir kukla başbakan olmak istemiyordum.”dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “üst düzey bir FETÖ’cünün yakalandığı” açıklaması ile ilgili detaylar belli oldu. Fetullah Gülen’in akrabası Selahaddin Gülen, MİT tarafından yurt dışında yakalanarak Türkiye’ye getirildi.

GÜNÜN ÖZETİ

Erkam Yıldırım'ın Venezuela ziyaretinin gümrük kayıtları ortaya çıktı

Sedat Peker’in iddialarının ardından  konuşan eski Başbakan Binali Yıldırım, "Oğlum Venezuela’ya maske ve test kiti yardımı götürdü” diye reddetmişti. Yıldırım’ın oğlunun Venezuela’ya gittiği tarihte, bu ülkeye hiçbir maske sevkiyatı yapılmadığı ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Fethullah Gülen’in yeğeni Selahattin Gülen yakalanarak Türkiye’ye getirildi

Fethullah Gülen'in yeğeni Selahaddin Gülen, yurt dışında yakalanarak Türkiye'ye getirildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

 Sedat Peker ve Süleyman Soylu'nun açıklamalarındaki 'odak noktası' dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu ilk kez konuştu: Her şeyi açıklayacağım

Sedat Peker'in Suriye ve El Nusra açıklamalarının çok tepki çektiği dönemin başbakanı Ahmet Davutoğlu ilk kez konuştu. Ahmet Davutoğlu'nun Habertürk'te Fatih Altaylı'ya yaptığı açıklamalar şu şekilde...

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Sedat Peker’den yeni paylaşım: Cemevi’ne saldırı planlıyorlar

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Mehmet Ağar'a ilişkin yeni iddiada bulundu. Peker, “Planları bir cemevine saldırıdır.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Ekrem İmamoğlu, film gibi bir yolsuzluğu açıkladı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, AKP döneminde Başakşehir'de KİPTAŞ'ın alacağı bir arsa için 36 milyon dolarlık yolsuzluk yapıldığını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Soylu’nun sigorta şirketinden, Sedat Peker’in iddialarına yanıt 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun kurucusu olduğu şirket Engin Sigorta, suç örgütü lideri Sedat Peker’in iddialarının ardından yaptığı açıklama yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Anket: 'Sedat Peker’in videoları seçmeni nasıl etkiledi?

Avrasya Araştırma, yaptığı son ankette katılımcılara Sedat Peker'i sordu. Özkiraz, seçmenlerin yaklaşık yüzde 75'inin Peker'in iddialarına inandığını belirtti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Merkez Bankası’ndan kripto para raporu: Asli değeri yok ve değeri çok oynak

Merkez Bankası tarafından kripto paralara ilişkin olarak hazırlanan raporda, "Asli değeri yok ve değeri çok oynak" açıklamasında bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Cezaevinde şampiyonluk kutlaması yapan mahkum darp edildi

Beşiktaş'ın şampiyon olduğu gece kutlama yapan mahkum Cihangir Çeliker, darp edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

MEB okul programlarını açıkladı

Milli Eğitim Bakanlığı, yarın ilkokullarda, haftaya ortaokul ve liselerde yüz yüze eğitimin başlayacağını duyurdu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim