Gazete Emek- Erdoğan, "Aşırı bir rüzgar olmasa söndürmek daha kolay olacak," dedi. Erdoğan, “Yerleşim bölgelerindeki yangın vesairelerin sorumluluğu kimin? O da oradaki büyükşehir belediyelerinin sorumluluğundadır” ifadelerini kullandı.


Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan,  darbe hazırlığı olduğunu iddia etti. Kaplan, "Darbe olasılığını, 15 Temmuz'dan dört ay önce yazdığımda da paranoyaklıkla suçlandığım için yine aynı numarayı uygulayacaklardır. Ama garip bir hareketlilik var, benden söylemesi" dedi



GÜNÜN ÖZETİ




"Bakan Pakdemirli ilk kabine değişikliğinde görevden alınabilir"

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli’nin yangınla mücadelede belediyelere ilişkin olarak söylediği sözlerin AKP’de ve kabinede tartışma yarattığı öne sürüldü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Hilal Kaplan'dan "darbe hazırlığı" iddiası: Garip bir hareketlilik var

Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan,  darbe hazırlığı olduğunu iddia etti. Kaplan, "Darbe olasılığını, 15 Temmuz'dan dört ay önce yazdığımda da paranoyaklıkla suçlandığım için yine aynı numarayı uygulayacaklardır. Ama garip bir hareketlilik var, benden söylemesi" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


THK kayyumu, kurumun 43 taşınmazını satışa çıkardı

Göreve başladıktan sonra 14 yangın söndürme uçağını satışa çıkaran THK kayyumu Cenap Aşçı, şimdi de kurumun Muğla, Bodrum, İzmir başta olmak üzere Türkiye genelindeki 43 taşınmazını satışa çıkardı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


İlahiyatçı yazar Eliaçık'tan Cüppeli Ahmet'e 'yangın' tepkisi: Oturduğun villayı sat

İlahiyatçı yazar İhsan Eliaçık, kamuoyunda 'Cüppeli Ahmet' olarak tanınan  Ahmet Mahmut Ünlü'nün yangına karşı 'tekbir getirin yangın söner' çağrısı eleştirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Terasta Hint keneviri yetiştiren ODTÜ'lü akademisyen tutuklandı

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) öğretim görevlisi Tanju Aksoy, evinin terasında Hint keneviri yetiştirdiği iddiasıyla gözaltına alınıp, 'uyuşturucu imal etmek' suçundan mahkemece tutuklandı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


BioNTech ve Sinovac'ın gerçek yaşam sonuçları açıklandı

Şili hükümeti tarafından yapılan bir araştırmaya göre, Sinovac'ın semptomatik vakalara karşı yüzde 58.5 koruma sağladığı kaydedildi. Pfizer/BioNTech'in yüzde 87.7, AstraZeneca'nın ise yüzde 68.9 oranında etkili olduğu tespit edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Fazıl Say'dan iktidara sert sözler: "AKP devlet değildir, yapamıyorsa gidecek"

Türkiye'deki orman yangınlarının söndürülememesine tepki gösteren sanatçı Fazıl Say, AKP'ye yönelik eleştirilerde bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Koronavirüs, bir hastanın vücudunda 40 kez mutasyona uğradı

Rusya’da yapılan yeni araştırmada bilim insanları, dünyanın en uzun koronavirüs hastası üzerinde inceleme yapıldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Erdoğan: Yerleşim bölgelerindeki yangın, büyükşehir belediyelerinin sorumluluğundadır

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,  “Yerleşim bölgelerindeki yangın vesairelerin sorumluluğu kimin? O da oradaki büyükşehir belediyelerinin sorumluluğundadır” diye konuştu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Editör: TE Bilişim