Gazete Emek- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında İBB'ye 'teftiş' konusundaki açıklamaları nedeniyle Numan Kurtulmuş ve Bülent Arınç'a tepki gösterdi. Bahçeli, AKP'li Kurtulmuş için "Senin varmak istediğin yer neresi, yapmak istediğin nedir?" diye konuştu. 

 

 

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bligin’e ithafen, "Emeklilere iyi kazık attınız. Yüzde 40 zam vermemek için aralık ayı enflasyonunu yüzde 13'e çıkardınız. Size bir daha oy verirsem insan değilim" diyen bir yurttaşın paylaşımına cevap veren AKP Konya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Küçükömerler, "Hayvanlar oy kullanmıyor. Kanunen" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Aybaş: Türkiye geneli dükkanları kapatıyoruz

 

Türkiye Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, alkollü içecekler yapılan son zamın ardından "Türkiye geneli dükkanları kapatıyoruz.Firmaların ürün vermemesi, zincir marketlerin otomatik yüzde 40 zam yapmaları bizlerin ticaretine sekte vurmuştur" dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

İslam Memiş'ten altın tahmini: "Önce dip yapacak, sonra uçacak!"

 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş'in gram altın fiyatlarıyla ilgili, "2022 yıl içinde altının gram fiyatında 1450 lira, gümüşün gram fiyatında 20 lira seviyelerini bekliyor olacağım" dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Demirtaş’tan ‘derhal seçim’ çağrısı: Zam var, zulüm var ama umut da var

 

Halkların Demokratik Partisi’nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, ‘derhal seçim’ çağrısında bulundu.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Sigara fiyatlarına gelen zammın detayları belli oldu 

 

Dün, içki ve sigaranın Özel Tüketim Vergisinin (ÖTV) maktu tutarlarına yüzde ÜFE oranında yani yüzde 47,40 oranında zam yapıldı. En düşük 17.5 liraya satılan sigaralar, 4.5 lira zamla 22 liraya satılacak. 18 liralık sigaralar da 22 lira olacak. 22 liranın altında sigara kalmayacak.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

İBB'ye özel teftiş için atanan müfettiş AKP'nin adayı olduğu ortaya çıktı 

 

İBB için atanan müfettişlerden birinin 2015 seçimlerinde AKP’den Mersin Milletvekili adayı olan Arif Yıldırım olduğu ortaya çıktı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Bahçeli’den AKP’li Arınç ve Kurtulmuş’a sert sözler: Neyin peşindesiniz

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli grup toplantısında İBB'ye 'teftiş' konusundaki açıklamaları nedeniyle Numan Kurtulmuş ve Bülent Arınç'a tepki gösterdi. Bahçeli, AKP'li Kurtulmuş için "Senin varmak istediğin yer neresi, yapmak istediğin nedir?" diye konuştu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Mehmet Barlas: 1. Dünya Savaşı'nda Almanya'da da enflasyon vardı

 

 

Dünyada birçok gelişmiş ülkenin enflasyonunun hızla arttığı iddia eden Sabah gazetesi yazarı Mehmet Barlas, "Birinci Dünya Savaşı sonrası Almanya yüksek enflasyonda rekorlar kırardı" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

“Size bir daha oy verirsem insan değilim” diyen emekliye AKP’li yöneticiden cevap: Hayvanlar oy kullanamıyor

 

AKP Konya İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Faruk Küçükkömürler, emekli zammını eleştiren bir yurttaşa sosyal medya hesabından hakaret etti. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Erdoğan: Enflasyon üzerindeki köpüğü de alacağız 

 

AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldığı açıklamasında,"Cumhur İttifakı olarak hepinizi önümüze katarız ve gideceğiniz yere kadar kovalarız" ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

DFG'den 2021 raporu: Türkiye, gazeteciler için bir cezaevi konumundadır

 

Dicle Fırat Gazeteciler Derneği (DFG), "2021 Yılı Gazetecilere Yönelik Hak İhlalleri Raporu"nu dernek binasında yaptığı basın toplantısıyla açıkladı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

CHP’nin ‘20 Aralık’ta ne oldu?’ önergesi AKP-MHP oyları ile reddedildi

 

CHP'nin 20 Aralık'ta kur garantisi modelinin açıklandığı gün ne olduğunun araştırılması için verdiği önerge AKP-MHP oylarıyla reddedildi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Uzmanlardan uyarı: "Grip olan kendisini Covidli olarak kabul etsin"

 

Acil Servis Uzmanı Dr. Aslı Yasemen Savaş, grip vakaları ile korona virüs vakalarının karışabildiğine dikkat çekti. Savaş, "Grip semptomu gösteren herkes kendini Covid kabul etmesini ve ona göre davranmasını istiyoruz" dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 


 

Editör: TE Bilişim