Gazete Emek- FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın sunduğu "Çalar Saat" programında Ahmet Davutoğlu, "Bu davaların önemli kısmı kamu davası niteliğinde. Şahsımla ilgili tüm davalardan Gelecek Partisi'ni kurduğumda vazgeçtim. Muhatabım kim olursa olsun. Sayın Demirtaş'la ilgili davaları 'temiz bir sayfa açıyorum, hiç kimseyle şahsi davam yok' diyerek Gelecek Partisi'ni kurduktan sonra kapatıyorum" dedi.



GÜNÜN ÖZETİ

Selahattin Demirtaş’tan 'siyasi cinayetler' açıklaması: Her türlü provokasyon yaşanabilir


HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, yargıya da taşınan siyasi cinayet iddialarına ilişkin olarak, "Böylesi kritik geçiş dönemlerinde her türlü provokasyon yaşanabilir. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Bilal Erdoğan'dan ekonomi açıklaması: Bir ülke borçlanarak büyüyebilir

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, Türkiye Girişimci Buluşması Zirvesi’nde konuştu. Erdoğan,  Bir ülke borçlanarak büyüyebilir. Türkiye bu modeli uzun süre denedi” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Abdüllatif Şener'den AKP'ye: Hırsızlar ordusuna döndünüz

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’na, CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener ile AKP’li vekiller arasında tartışma yaşandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Sosyal medyada 'Bijî Kürdistan' paylaşımı yapan akademisyen gözaltına alındı

Fırat Üniversitesi’nde araştırma görevlisi olan Hifzullah Kutum’a, 'Bijî Kurdistan' paylaşımı gerekçesiyle dekanlık tarafından uyarı cezası almıştı. Akademisyen Kutum, yaptığı paylaşım nedeniyle gözaltına alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Diyarbakır'ın tek kadın muhtarı Dilek Demir, "Altın Toprak Yılın En İyi Muhtarı" seçildi

Meya Ajans tarafından Diyarbakır'da üçüncüsü düzenlenen 'Altın Toprak' ödül gecesinde ödüller sahiplerini buldu ve yılın en iyi muhtar ödülünü Diyarbakır'ın tek kadın muhtarı olan Dilek Demir aldı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Ali Erbaş: Diyanet, en çok güvenilen ve sahiplenilen kurum

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Diyanet Yayınları’nca kitaplaştırılan konuşmasında Diyanet’in, “En çok güvenilen ve sahiplenilen kurum” olduğu iddia edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


MHP'li vekilden tepki çeken Demirtaş açıklaması: "Cezaevinden ölüsü çıkmalıdır"

MHP Gaziantep Milletvekili Sermet Atay, partisinin bir  etkinliğinde yaptığı konuşmada,  HDP eski  Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş hakkında, “Cezaevinden ölüsü çıkmalıdır” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Mahsuni Karaman'dan 'Demirtaş'la ilgili tüm davalardan vazgeçtim' diyen Davutoğlu'na: "Size mi yoksa mahkemeye gönderdiğiniz belgeye mi inanalım?"

Avukat Mahsuni Karaman, "Sayın Demirtaş'la ilgili davaları 'temiz bir sayfa açıyorum, hiç kimseyle şahsi davam yok' diyerek Gelecek Partisi'ni kurduktan sonra kapatıyorum" diyen Ahmet Davutoğlu'na, 'Sayın Davutoğlu, söylediklerinize mi inanalım, yoksa mahkemeye gönderdiğiniz belgeye mi?' diye sordu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Gıda fiyatları 10 yılın zirvesinde: Bitkisel yağ fiyatlarında rekor artış

Birleşmiş Milletler Gıda ve Tarım Örgütü'ne göre dünya gıda fiyatları Ekim ayında art arda üçüncü ayda da yükseldi ve Temmuz 2011'den bu yana en yüksek seviyesine ulaştı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Lise öğrencisini taciz eden Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni açığa alındı

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki bir lisede görevli olan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni C.Y.’nin, lise son sınıfta okuyan erkek öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Ezgi Mola'dan 'Çilem Doğan' tepkisi: Bu adil olması gereken mi?

Oyuncu Ezgi Mola, Yargıtay'ın hapis cezasını onadığı Çilem Doğan için "Adil mi bu? Gerçekten merak ediyorum, bu adil olması gereken mi?" diyerek tepki gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Editör: TE Bilişim