Gazete Emek- Avrupa Parlamentosu (AP) Osman Kavala davasında Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi (AİHM) tarafından verilen bağlayıcı kararı yerine getirmeyen Türk hükümetinin "Türkiye’nin AB sürecini bilinçlice sonlandırdığını" savunan bir karar aldı.

 

 

 

Bir sigara grubunun ürünlerine daha büyük zam geldi. Sene başından bu yana iki kez zamlanan sigara ürünleri, mayıs başı itibarıyla bir kere daha zamlanmış oldu.

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

Kaynaşlı Belediye Başkanı Şahin kadın sanatçının sahne almasından rahatsız oldu: "Düzce’ye yakışmaz"

 

Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinin Belediye Başkanı Birol Şahin,şampiyonluk kutlamasında kadın sanatçının sahne almasına tepki gösterdi

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Polis, HDP Genel Merkezine girmeye çalıştı, HDP'li vekillere biber gazı sıkılırken bir kişi HDP'li vekile "Seni çivilerim" dedi

 

HDP önünde yapılan basın açıklamasının ardından parti önünde ikinci kez gerginlik yaşandı. Çıkan arbede sonucu 6 kişi gözaltına alındı. Gerginlik sırasında bir polis olduğu öğrenilen bir kişi, HDP Batman Milletvekili Ayşe Acar Başaran'ı "Kes sesini, çivilerim seni valla" sözleriyle tehdit etti. 

 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Süleyman Soylu’nun “adam yerine koymam” dediği Ümit Özdağ’dan sert açıklamalar: Yarın seni bekliyorum 

 

İçişleri Bakanı Soylu'nun "Adam yerine koymam" sözlerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Ben yarın, Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı sıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı'nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız" diye yanıtladı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Avrupa Parlamentosu'ndan 'Osman Kavala' açıklaması: Türkiye'ye AB kapısı kapandı 

 

 

Avrupa Parlamentosu'ndan Osman Kavala davasında AİHM tarafından verilen bağlayıcı kararı yerine getirmeyen Türkiye için "Türkiye’nin AB sürecini bilinçlice sonlandırdı" denildi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Müdessir Oğur yazdı: Bir halkın unutulmuşluğu

 

Yeryüzü tarihinin her döneminde belli aralıklarla savaşlar doğmuş ve yaşanmıştır. Bazen haklı yere bazen de haksız yere.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

İmamoğlu’nun ziyaretine dahil edildiği için eleştirilen Nagehan Alçı’dan ilginç cevap: Ortadoğucu kabile kafa yapısına sahipler 

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu‘nun Karadeniz turuna Habertürk yazarı Nagehan Alçı‘nın da katılması tartışma konusu haline geldi. Alçı, kendisine gelen eleştirilere yanıt verdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Kürtçe tabela önünde ırkçı paylaşımda bulunan öğretmenler açığa alındı 

 

 

Erzurum Karayazı girişindeki Kürtçe yazılı “Hûn bi xêr hatin” tabelasına yönelik el hareketi yapıp sosyal medyada paylaşan öğretmenler açığa alındı

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Sigara fiyatlarına büyük zam! 

 

Bir sigara grubunun ürünlerine daha büyük zam geldi. En ucuz sigara 25,50 TL'ye, en pahalı sigara ise 29,50 TL'ye çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

ENAG, nisan ayı enflasyon verilerini açıkladı 

 

 

Enflasyon Araştırma Grubu (ENAG) nisan ayına ilişkin enflasyon hesaplamasını paylaştı. ENAG verilerine göre yıllık enflasyon yüzde 156,86 oldu.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Editör: TE Bilişim