Gazete Emek- Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) milletvekillerinin illere göre dağılımını belirleyen kararı, bugün Resmi Gazete'de yayınlandı. YSK Başkanlığı tarafından yayınlanan kararda; TBMM'de görev yapacak 600 milletvekilinin illere göre dağılımı belirlendi. 

 

 

 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, yaşanan ekonomik krize ilişkin "Dünyada ekonomik kriz var, bizde de var. Bunu çözmeyecek miyiz yani? Bu doğru değil. Bu yaklaşımı ben kabul etmiyorum" dedi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın ise, Ersoy'un, parti politikalarına aykırı açıklamalarından dolayı tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edildiğini bildirdi.

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

YSK, illerin milletvekili sayısını ve seçim bölgelerini belirledi

 

Yüksek Seçim Kurulu’nun kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Ankara, Bursa, İzmir ve İstanbul’un da seçim bölge sayısı belirlendi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Cem Küçük'ten ekonomi savunması: "Bergen filmine nasıl oldu da 7 milyon kişi gitti"

 

 

Türkiye Gazetesi yazarı Cem Küçük, “Bakın Türkiye’de sıkıntı var ama insanlar ekmek bulamıyor yemek yiyemiyor diye bir şey yok. Bergen filmini 7 milyon kişi izledi” ifadelerini kullandı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

MHP'li vekilden ekonomik kriz eleştirisi: Bunu çözmeyecek miyiz yani?

 

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, yaşanan ekonomik krize ilişkin "Dünyada ekonomik kriz var, bizde de var. Bunu çözmeyecek miyiz yani? Bu doğru değil. Bu yaklaşımı ben kabul etmiyorum" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Netflix Türkiye'den üyelik paketleri fiyatlarına zam!  

 

Dünyanın en çok tercih edilen çevrimiçi dizi ve film platformu Netflix'in üyelik ücretlerine zam geldi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Fatma Şahin'den 'Muharrem Sarıkaya' açıklaması: "Görsem kesinlikle müdahale ederdim"

 

Muharrem Sarıkaya'nın bir basın çalışanına kameralar önündeki tokat atmasına tepki göstermediği için eleştirilen Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin "Oradafark etmiş olsaydım, ayağa kalkıp tepki gösterebilirdim." dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

İmamoğlu: Her CHP'linin Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'dur

 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu,“Her CHP’linin adayı kendi partisinin genel başkanıdır. Yani Kemal Kılıçdaroğlu’dur. Benim de adayım Kemal Kılıçdaroğlu. ” dedi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

İmamoğlu, 'fos çıktı' demişti: İçişleri Bakanlığı'ndan İmamoğlu'na personel yanıtı

 

 

Türkiye İçişleri Bakanlığı, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde ilk defa işe alımlarda güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sürecinin gereği gibi işletilmediği anlaşılmıştır.” açıklaması yapıldı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Son Anket: Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı arasındaki puan farkı 4'e çıktı

 

ORC Araştırma'nın yaptığı  son seçim anketine göre; AKP'nin oy oranı yüzde 30'un altında kalarak yüzde 28,4 oldu. CHP'nin oy oranının ise yüzde 23,2 olduğu görüldü. Millet İttifakı ise Cumhur İttifakı'na 4 puan fark attı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

İstanbul’da suya yüzde 29 zam! 

 

İSKİ Genel Kurulu ikinci kez bugün olağanüstü toplandı. İstanbul’da suya yüzde 29 oranında zam oy birliğiyle kabul edildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Ayhan Bilgen'den DSP'ye 'güvercin amblemi' yanıtı: Konuşarak çözelim

 

HDP'den istifa eden ve Türkiye'nin Sesi Partisi'ni kuran Ayhan Bilgen, DSP'nin 'güvercin logosunu' yargıya taşıma kararına ilişkin yaptığı çağrıda 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 Diyarbakır’da kıraathaneye ateş açıldı: 1’i ağır, 3 yaralı 

 

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde bulunan Mahabat Bulvarı'nda bir grup, iki araç ile iftar saatinde kıraathaneye ateş açtı. Silahlı olayda, 1’i ağır, 3 kişi yaralandı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Editör: TE Bilişim