Gazete Emek- Güneş yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in YouTube üzerinden yayınladığı 9'uncu videoda kendisine yönelik olarak yurt dışına kaçan Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde kaldığına ilişkin iddialarını yalanladı.

Gazeteci Can Dündar, suç örgütü lideri Sedat Peker'in son yayınladığı videoyu değerlendirdi. Dündar,“Burada bütün oyun kurucu Erdoğan'dır , Peker'in adım adım verdiği her örnek onu işaret ediyor. Soylu'nun haklı olduğu bir nokta varsa o da şu; 'ben burada küçük hedefim asıl hedef Erdoğan' diyor. Doğru, asıl oyun kurucu o" dedi.

GÜNÜN ÖZETİ

Sedat Peker, 9’uncu videosunda kendisinden 10 bin dolar alan siyasetçiyi açıkladı

 Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisinden 10 bin dolar alan siyasetçinin ismini verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

İstismar faili Uşşaki Tarikatı şeyhinin telefon görüşmeleri ortaya çıktı

11 yaşındaki çocuğa cinsel istismarda bulunan Uşşaki Tekkesi’nin şeyhi Eyüp Fatih Şağban’ın çocuğun babası ve halasıyla yaptığı görüşmeler ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP’li ve Gelecek Partililer birbirine girdi

Afyonkarahisar’ın Sinanpaşa ilçesine bağlı Güney Beldesi’nde Belediye Başkanlığı ve Belediye Meclis üyeliği için yapılan ara seçimlerde AKP’li ve Gelecek Partililer arasında kavga çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ahmet Şık'tan 'A'dan Z'ye Sezgin Baran Korkmaz' yazısı: Bu hikâyenin mafyası kim?”

Ahmet Şık, T24’teki A’dan Z’ye “Sezgin Baran Korkmaz” olayı başlıklı yazısında, "Geçmişi gölgeli" bir sermaye sahibinin parası ve yöntemleri mi yoksa gölgede olmadığı düşünülenin parası ve yöntemleri temiz?” ifadelerine yer verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

CHP, Ziraat Bankasına yeniden sordu: Demirören’e verdiğimiz 750 milyon dolar ne oldu?

CHP Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, daha önce Ziraat Bankası’na Demirören’in aldığı krediyi ödeyip ödemediğini sorduklarını ancak ‘müşteri sırrı’ cevabı aldıklarını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Veyis Ateş'in Peker'in iddialarını doğrulayan fotoğrafları ortaya çıktı

Sedat Peker, bugün yayınladığı 9. videoda HaberTürk sunucusu Veyis Ateş'in Bodrum'da Sezgin Baran Korkmaz’ın otelinde  tatil yaptığı iddia etmişti. Veyis Ateş'in Peker'i doğrulayan fotoğrafları ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Anonymous’tan Elon Musk’a uyarı: Bizi bekleyin

Ünlü hacker grubu Anonymous, yaptığı açıklamalar ile kripto para piyasasında sürekli dalgalanmalara sebep olan Elon Musk’a yönelik bir video yayınladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Can Dündar: "Bu zincirin bir sahibi ve ilk halkası var, asıl oyun kurucu Erdoğan"

Sedat Peker’in yayımladığı videoyu değerlendiren gazeteci Can Dündar, "Bu zincirin bir sahibi ve ilk halkası var, asıl oyun kurucu Erdoğan" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Patara Plajı'ndan kum çalındığını tespit eden memur, 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten görevden alındı

Patara Özel Çevre Koruma Bölgesi’nden 2 bin kamyon kum çalınarak satıldı. Olayı tespit eden memur 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten  görevden alındı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Rasim Ozan Kütahyalı'dan Sedat Peker'in iddialarına  yalanlama

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı, organize suç örgütü lideri Sedat Peker'in kendisine yönelik  Sezgin Baran Korkmaz'ın otelinde kaldığı ve ekibinden olduğu iddialarına ilişkin olarak, "Sezgin Baran Korkmaz’ın misafiri değildim. Sezgin Baran Korkmaz ile bir hukukum, alakam ve muhabbetim yok." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sinan Gülün yazdı: Aile ve coğrafya bireyin önündeki en büyük engeldir

Coğrafya kaderdir yaşamak istemediğiniz iğrenç bir yerde doğarak hayatla pençeleşmeye başlar yaşam serüveniniz...

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Müdessir Oğur yazdı: Misinayı gören balıkların sarhoş olması kadar her şeye sarhoş kalındı- kılındı

Kürtçe ’nin pedagojiye ters düştüğünü iddia eden, Muharrem İnce’nin sığ kanaati önce Kürt halkının daha sonra da tüm Türkiye halklarının fonksiyonel olarak ufkunu açmıştır.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim