Gazete Emek-  Suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine yönelik operasyonlar sonrası çektiği videolara bir yenisini ekleyerek "Mehmet Ağar'ın oğlunu tecavüzden şikâyet eden kadın ertesi gün ölü bulundu" iddiasında bulundu.

 Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Turizm sezonuna güvenli bir şekilde girebilmek ve vatandaşlarımızın güvenliği için bazı tedbirler aldık. Otel ve restoran çalışanları, tur rehberleri, şoförler, havaalanında çalışanlar dahil, turistin görebileceği herkesi Mayıs sonuna kadar aşılayacağız” dedi.

GÜNÜN ÖZETİ

Meral Akşener'den 'ittifak' açıklaması: Muhtemelen bir iş birliği olacak gibi gözüküyor

İyi Parti Genel Başkanı Akşener, “İYİ Parti büyüyor, CHP düşmüyor, DEVA ve Gelecek var, SAADET fena gitmiyor. Muhtemelen yarın bir iş birliği olacak gibi, DEVA ve Gelecek'ten söz ediyorum.” dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Mevlüt Çavuşoğlu: Turistin görebileceği herkesi aşılayacağız

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Aşılamam konusunda turizm bölgelerine ağırlık verdiğimiz gibi tüm turizm çalışanlarını, turistin görebileceği herkesi mayıs sonuna kadar aşılayacağız" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

AKP döneminde 53 bin 784 kişi yaşamına son verdi

AKP döneminde 53 bin 784 kişinin intihar ettiği açıklayan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, artan intihar vakalarınının Meclis’te araştırmasını talep etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan'ın 'çocukluk arkadaşı' AKP'li Külünk’ten Deniz Gezmiş paylaşımı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çocukluk arkadaşı olan AKP MKYK üyesi Metin Külünk,  idam edilişlerinin 49. yılında Deniz Gezmiş’i andı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Üç fidanı mezarı başında anmak isteyenlere pandemi cezası

Türkiye devrimci hareketinin önderlerinden Deniz Gezmiş, Hüseyin İnan ve Yusuf Aslan'ı mezarı başında anmak isteyenlere sokağa çıkma yasağını ihlal ettiği gerekçesiyle para cezası kesildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

WhatsApp'ta gizlilik sözleşmesinin süresi doluyor

WhatsApp'ta tartışmalara neden olan gizlilik sözleşmesi için yapılan uzatma 15 Mayıs tarihinde sona eriyor. WhatsApp'ın gizlilik sözleşmesini onaylamayanların hesapları silinecek.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Erdoğan’ın danışmanı ünlü isimleri hedef aldı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın danışmanı İsmail Cesur, iktidara eleştiriler getiren Tarkan, Cem Yılmaz ve Gökhan Özoğuz’a hakaret etti. Cesur, “Hazımsızlık, çaptan düşmüşlük, köhneleşmişlik” ifadelerine yer verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

‘Kamera kayıtları’nı inceleyen AYM'den hak ihlali kararı

Berkin Elvan’ın ölümü ile ilgili protestolar sırasında polisin kendisini darp ettiği gerekçesiyle Anayasa Mahkemesi’ne bireysel başvuruda bulunan Şadiye Dilan Doğan, kamera kayıtlarının incelenmesi sonucunda haklı bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sedat Peker’den Mehmet Ağar’ın oğluna ilişkin dikkat çeken iddia: Tolga Ağar'ı tecavüzden şikayet eden kadın ölü bulundu

Elazığ'da 2019 yılında ölü bulunan Kazakistan uyruklu Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi 2'nci sınıf öğrencisi Yeldana Kaharman, organize suç şebekesi yöneticisi Sedat Peker'in iddiaları sonrası yeniden gündeme geldi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sezen Aksu’dan iktidara sert tepki: “Meşruiyet zeminini kaybetmişsiniz”

Sanatçı Sezen Aksu, Rize'nin İkizdere ilçesinde İşkencedere Vadisi'nde yapılmak istenen taş ocağına karşı direnen vatandaşlara destek verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Merkez Bankası faiz kararını sabit tuttu

Merkez Bankası Para Politikası Kurulu politika faizini yüzde 19'da sabit tuttu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Muğla'da bir çiftçi "Traktörümü satıp borçlarımı ödeyin" notu bırakarak yaşamına son verdi

Muğla’nın Milas ilçesinde 50 yaşındaki çiftçi F.A'nın "Çok fazla borcum var. Tek isteğim, traktörüm satılarak borçlarımın ödenmesi" notu bırakarak yaşamına son verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim