Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 

 

 



İstanbul’daki kadın avukatlar, Kandıra Cezaevi’nde Aysel Tuğluk’u ziyaret ettikten sonra açıklama yapacak. (13.00) 


 

İYİ Parti'nin TBMM Grup Toplantısı gerçekleştirilecek. (TBMM/10.30) 





 

Hasta ve infazları yakılan tutukluların serbest bırakılması için başlatılan Adalet Nöbeti, Diyarbakır, İzmir ve Van’da sürüyor. (12.00-16.00) 

 


 

SES Eş Genel Başkanı ve MYK üyelerine açılan dava, Ankara 22. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. Duruşma öncesi adliye önünde açıklama yapılacak. (09.30) 

 

 

 

TBMM Genel Kurulunda, Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun ile Bazı Kanunlarda ve 375 Sayılı Kanun Hükmünde Kararnamede Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi'nin görüşülmesine devam edilecek. (TBMM/14.00) 

 

 


 

Rusya'nın Ukrayna'ya saldırısına ilişkin gelişmeler 42. gününde takip ediliyor.   





 

AB Konseyi Başkanı Charles Michel, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile ayrı ayrı görüşecek. (Brüksel) 



 

 

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final mücadelesinin ilk maçları, Chelsea-Real Madrid ve Villarreal-Bayern Münih karşılaşmalarıyla tamamlanacak. (Londra/Villarreal/22.00) 



 

 

Basketbol THY Avrupa Ligi'nin 19. haftasından ertelenen maçta Anadolu Efes, Almanya'nın Bayern Münih takımını konuk edecek. (İstanbul/20.30)



 

NATO Dışişleri Bakanları Toplantısı başlayacak. İki gün sürecek toplantıda Türkiye'yi Mevlüt Çavuşoğlu temsil edecek. (Brüksel) 


 

Editör: TE Bilişim