Gazete Emek- Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı Şahap Kavcıoğlu enflasyonun geçici olarak yükseldiğini iddia etti.


Tutuklu HDP’li siyasetçi Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, katıldığı program nedeniyle FOX TV’ye inceleme başlatılmasını eleştirdi. Demirtaş, "AİHM Büyük Daire kararıyla kesinleşmiş olan eşimle ilgili televizyonda biraz olsun konuşmam mı suç? Maalesef hem utanç verici hem de üzücü bir durum." diyerek tepki gösterdi.

GÜNÜN ÖZETİ


Uğur Işık yazdı:Düşünmüyorsan yoktur   
                
İktidarlar kendilerini inşa ederken bireyi, tekniği, ideolojiyi, toplumsal değerleri kullanmaktan asla geri durmazlar.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Şahap Kavcıoğlu: Enflasyondaki yükseliş geçici

TCMB Başkanı Şahap Kavcıoğlu, "Enflasyonda kalıcılık açısından Türkiye'de de kalkmayı bekliyoruz" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


MHP'den fon alan medya kuruluşları için yeni yasa teklifi

MHP, yurtdışından ekonomik destek ve fonlar alan medya kurumlarını etkileyecek, faaliyetlerini kısıtlayacak kanun teklifinde bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Ritimlere ve erbaneye can veren kadınlar üçüncü konserini gerçekleştirdi

Stera Müzik Topluluğu, Antalya Açıkhava'daki üçüncü konserini düzenledi. Topluluğun kurucusu Ali Önel, "Bu sene çok daha güzel ve heyecanlıyız. Grubumuz çok dilli ve çok kültürlü bir grup..."ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Taciz mesajları ifşa olan Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay’ın nişanlısıyla bir araya geldi

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay , "Asistanı nişanlımı gizli numaradan arayarak, 50 bin TL teklif etti" demişti. Erbil, Ronay'ın nişanlısı Mehmet Bilir'le objektif karşısına geçerek olayın çözüldüğü ifade etti. Ece Ronay ise konuyla ilgili, "Erkekler kendi arasında anlaşmış. Sanırım artık nişanlım değil..." açıklamasını yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Başak Demirtaş: Suçsuzluğu AİHM kararıyla kesinleşmiş eşimle ilgili konuşmam mı suç?

Tutuklu HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş, katıldığı program nedeniyle FOX TV’ye inceleme başlatılmasını eleştirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Benzine ve motorine yeni zam yapıldı

Benzine 26 kuruş, motorine 35 kuruş zam yapıldı. Motorine gelen zammın 23 kuruşunun pompa fiyatlarına yansıyacağı belirtildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Prof. Dr. Sarp Üner: Vaka sayısı ‘çok riskli’nin iki katı

Prof. Dr. Sarp Üner, "Haftalık 100 bin kişide 100 vakayı ‘çok riskli’ olarak kabul ediyoruz. Şu anda biz çok risklinin iki katı vaziyetindeyiz." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Son Anket: Cumhur İttifakı’nda gerileme sürüyor

Kamuoyu araştırma şirketi KONDA’nın yayımladığı  anketinin sonuçlarına göre; Cumhur İttifakı’nın oyu yüzde 41,6’ya geriledi. Millet İttifakı’nı oluşturan iki partiden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve İYİ Parti’nin toplam oyu, eylül ayında yüzde 2,8 artarak yüzde 44,1 oldu.

 HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


HDP’den CHP’ye 'tutum belgesi' ziyareti

HDP, 27 Eylül’de açıkladığı tutum belgesi üzerinde görüş alışverişinde bulunmak için siyasi partilere ziyaret başlattı. Muhalefet turundaki ilk parti CHP oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN










Editör: TE Bilişim