Gazete Emek-Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 

DTK Eşbaşkanı Leyla Güven hakkında “örgüt propagandası” yaptığı iddiasıyla açılan dava, Diyarbakır 9'uncu Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (09.00-17.00)

 

 


    ÇHD Genel Başkanı Selçuk Kozağaçlı, Barkın Timtik ve Özgür Yılmaz hakkında açılan dava Çağlayan’da bulunan İstanbul 18’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (09.00) 
  


Demokratik Emekliler Sendikası, elektrik, doğalgaz ve temel tüketim ürünlerine yapılan zamları Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda protesto edecek. (14.00) 
  


MED-DER, Sosyopolitik Araştırmalar Merkezi'nin dil kursuyla ilgili yaptığı anket sonuçlarını dernek binasında açıklayacak. (15.00
  

Hukuksuzluklara karşı Ankara’ya yürüyüş başlatan HABER-SEN, Urfa’da açıklama yapacak.
  


Hasta ve infazı yakılan tutuklular için ailelerin başlattığı Adalet Nöbeti, Diyarbakır ve İzmir’de devam edecek. (11.00)



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanlığı Sarayı’nda resmi karşılamanın ardından Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vuçiç ile baş başa ve heyetler arası görüşme yapacak, ortak basın toplantısı düzenleyecek.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Büyükşehir Belediyesi Yeni Balık Hali ve Başkent İlçeler Terminali açılış törenine katılacak. (Ankara/10.00)
  


İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Şişli, Beyoğlu ve Fatih'te esnaf ziyareti yapacak. (İstanbul/14.00)
  


A Milli Erkek Basketbol Takımı, 2022 Avrupa Şampiyonası A Grubu'ndaki beşinci ve son maçında, İspanya ile karşı karşıya gelecek.
(Tiflis/14.30)

Editör: TE Bilişim