Gazete Emek- Kobanê davasında konuşan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,"Abdullah Öcalan’dan 9 Ekim’de not getirilmesi, İçişleri Bakanı ve MİT’in önerisiydi." dedi. 

 

 

AKP eski milletvekili ve Yeni Şafak yazarı Mehmet Metiner, AKP Ağrı İl Gençlik Kolları'nın kentte düzenlediği sahur yemeğinden sonra yapılan bir paylaşımı eleştirdi.

 Metiner, sosyal medya hesabından AKP Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk'un, sahur yemeğinden paylaştığı ve katılımcıların Kürtçe şarkı söylediği videoya "derhal kaldırır mısınız" sözleriyle tepki gösterdi.  

 

 

 

 

GÜNÜN ÖZETİ 

 

 

Son seçim anketi: Erdoğan'a oy vermem diyenlerin oranı yüzde 56

 

 

Yöneylem Araştırma Koordinatörü Derya Kömürcü, son anket sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlara göre,Erdoğan'a asla oy vermem diyenlerin oranı yüzde 56.5 oldu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

Ahmet Hakan'dan iktidara 'İmamoğlu' eleştirisi: Vatandaş zammın sadece hükümetten gelmediğini görsün

 

 

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, İstanbul'da dün yapılan ulaşım zammına ilişkin, "Bıraksana kardeşim. Adamcağız yapsın zammını. Vatandaş da zammın sadece hükümetten değil belediyeden de geldiğini görsün."

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

DEVA'dan Abdullah Gül'e ziyaret: "Ülkemizin meselelerini görüştük"

 

DEVA Partisi milletvekili Mustafa Yeneroğlu,  Abdullah Gül'e gerçekleştirdiği ziyarete ilişkin, "11. Cumhurbaşkanımız Sn. Abdullah Gül'ü ziyaret ettim. Ülkemizin meselelerini görüştük" dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Bahçeli: Enflasyon artmış olabilir ama bunların hepsi geçici

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ekonomik krize ilişkin yaptığı değerlendirmede hayat pahalılığının etkisinin geçici olduğunu iddia etti. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Anayasa Mahkemesi'nden Dilek Dündar hakkında hak ihlali kararı

 

Anayasa Mahkemesi, gazeteci-yazar Can Dündar'ın eşi Dilek Dündar'ın pasaportunun iptal edilmesi nedeniyle özel hayata ve aile hayatına saygı hakkının ihlal edildiğine karar verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Kayapınar Kaymakamı ve kayyumu Ünal Koç görevden alındı

 

Diyarbakır’ın merkez ilçesi Kayapınar’ın Kaymakamı ve kayyum Ünal Koç’un İçişleri Bakanlığı tarafından görevden alındığı öğrenildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Oyuncu Kadir Doğulu'dan 'tarikat' açıklaması: "Bu makam bize hediye edildi"

 

Oyuncu Kadir Doğulu, eşi Neslihan Atagül ile birlikte Bektaşi tarikatına katıldığı iddiasına yanıt verdi.  Doğulu,"Bu havası atılacak bir şey değil. Bize bu makam hediye edildi" diye yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Kılıçdaroğlu'ndan Mansur Yavaş'ı aday gösteren Özdağ'a yanıt: Memnuniyet duydum

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ'ın Cumhurbaşkanı adayının Mansur Yavaş olduğunu söylemesinin ardından ilk kez konuştu. Kılıçdaroğlu, bir CHP'linin önerilmesinden memnuniyet duyduğunu söyledi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Demirtaş'tan Kobanê savunması: "Öcalan’dan not getirilmesi İçişleri bakanı ve MİT’in önerisiydi" 

 

Kobanê davasında konuşan HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş,"Abdullah Öcalan’dan 9 Ekim’de not getirilmesi, İçişleri Bakanı ve MİT’in önerisiydi." dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Metiner'den AKP'lilerin Kürtçe şarkılı lüks sahur programına tepki: "Davamıza zarar verir" 

 

 

Mehmet Metiner, AKP Ağrı İl Gençlik Kolları Başkanı Halil İbrahim Selçuk'un, sosyal medyada paylaştığı videoda  Kürtçe bir şarkıların söylendiği lüks sahur programına tepki gösterdi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 


 

Editör: TE Bilişim