Gazete Emek- Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, 'Özel uçak, makam aracı ve 'yazlık saray' başlığıyla yayımlanan yazısında siyasilerin 'israf' tartışmasını değerlendirdi. Kaplan, “Cumhuriyet tarihinin gördüğü en çalışkan Cumhurbaşkanı, tartışmasız Erdoğan'dır. Senede bir haftadan fazla tatil yaptığı görülmedi. Ve o 'tatil'de de devlet işlerini takip etmeye ve yürütmeye devam ediyor.” İfadelerine yer verdi.

İtalya’nın eski futbolcusu Filippo Inzaghi ile Chiesa’yı karıştıran TRT spikeri Levent Özçelik, Ancak Özçelik, hatanın ardından sosyal medyada en çok konuşulanlar listesine girdi. Twitter’daki eleştiriler nedeniyle Levent Özçelik’i savunmak isterken “Bu ülke fazla özgür” yorumu yapınca tepki topladı.

GÜNÜN ÖZETİ


43 ilin emniyet müdürü değişti


Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı  atama kararları ile 10 ilin emniyet müdürü merkeze alınırken 33 ile yeni emniyet müdürü atandı.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Son seçim anketi: “Erdoğan’a asla oy vermem diyenlerin oranı yüzde 50,4”


Yöneylem Sosyal Araştırmalar Merkezi tarafından yapılan son araştırmaya göre, “Erdoğan’a asla oy vermem” diyenlerin oranı yüzde 50,4. Bu oranın Şubat ayında yüzde 43 olduğu kaydedildi.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Hilal Kaplan’dan 'Yazlık Saray' değerlendirmesi: Erdoğan, tatilde de devlet işlerini yönetiyor


Sabah gazetesi yazarı Hilal Kaplan, 'Özel uçak, makam aracı ve 'yazlık saray' başlığıyla yayımlanan yazısında siyasilerin 'israf' tartışmasını değerlendirdi.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Mehmet Aydın'ın köylüleri konuştu: Bunu yapacak zekaya sahip değil, kesin arkasında birileri var


Giresun’un Espiye ilçesine bağlı Aydınlar köyü sakinleri, Tosuncuk’un bu işi yapabilecek bir zekaya sahip olmadığını belirterek, “Mutlaka onun arkasında birileri vardır.” dedi.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Sosyal medya fenomeni Bahar Candan isyan etti: Bakireyim ve hamileyim, biri açıklayabilir mi?


Sosyal medya hesabından gebelik testi paylaşan Bahar Candan, “Bakireyim ve hamileyim. Biri bunun açıklamasını yapabilir mi?” ifadelerine yer verdi.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Ahmet Takan’dan dikkat çeken iddia: “Erdoğan, Soylu’nun yerine Berat Albayrak’ı getirebilir”


Ahmet Takan, AKP kulislerinde konuşulan iddiaları yazdı. Takan, "Erdoğan, en uygun zamanda mutlaka Süleyman Soylu’yu görevden alacaktır; Berat Albayrak veya aileden birini İçişleri Bakanı koltuğuna oturtursa şaşırma"dedi.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Canlı yayında futbolcuların ismini karıştıran Levent Özçelik'e eleştiri gelince TRT yorumcusu: Bu ülke fazla özgür


Futbolcu isimlerini karıştıran TRT spikeri Levent Özçelik,  yaptığı hatayla sosyal medyanın gündemine oturdu. Eleştirilere tepki gösteren TRT muhabiri Barış Yurduseven'in "Bu ülke fazla özgür" ifadelerini kullandı.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Sertap Erener: Artık çocuk doğurmamamız gerekiyor


Şarkıcı Sertab Erener, "Artık çocuk doğurmamamız, çoğalmamamız gerekiyor. Fareden beter olduk, onlar bile bizden daha az ürüyor olabilir" dedi.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Akbank'a 2 gündür ulaşılamıyor! Binlerce kişi sosyal medyadan tepki gösterdi


Akbank'ta yaşanan teknik aksaklıklar ikinci gününde devam ediyor.  Birçok Akbank müşterisi, dijital bankacılık işlemlerini gerçekleştiremiyor.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Diyarbakır'da 10 hekim ağır iş yükü nedeniyle istifa etti


Sağlık Bakanlığının sağlık çalışanlarına getirdiği istifa yasağının 1 Temmuz'da sona ermesiyle Diyarbakır'da 10 hekim istifa etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


CHP’den dikkat çeken seçim mesajı: “Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu”


CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, CHP'nin Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için "Cumhurbaşkanı adayımız" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


"Köyümdeki kız çocuklarının kaderini değiştireceğim" diyen hentbolcu Merve Akpınar, okuluna alınmadı

"Köyümdeki kız çocuklarının kaderini değiştireceğim" sözleriyle yaşadığı baskıyı anlatan  13 yaşındaki kadın hentbol oyuncusu  Merve Akpınar, okuduğu İmam hatip lisesine alınmadı.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN










DİYARBAKIR

Editör: TE Bilişim