Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 

 

 CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "helalleşme ziyaretleri" kapsamında 28 Şubat mağdurlarından Sultan Kara ve ailesini evinde ziyaret edecek.(Ankara/10.30) 

 

 

 Konya’da kardiyoloji uzmanı Dr. Ekrem Karakaya görevi başında iken bir hasta yakını tarafından katledilmesine tepki olarak Türkiye genelinde doktorlar iki gün süreyle iş bırakacak.   

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Malezya Başbakanı İsmail Sabri Yakub'u resmi törenle karşılayacak, ikili ve heyetler arası görüşme ile anlaşmaların imza töreni ve ortak basın toplantısının ardından resmi öğle yemeği verecek.(Ankara12.30/12.45/13.45/14.30/15.15) 

 İstanbul Barosu üyesi avukat Servet Bakırtaş'ın öldürülmesiyle ilgili, barolarca yapılan açıklamalar sonrası duruşmalar 7 ve 8 Temmuz'da boykot edecek.

 Kobanê Davası'nın 14'üncü duruşması Sincan Cezaevi Kampüsü’nde görülmeye devam edecek. Duruşma öncesi HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar, açıklama yapacak. (10.30) 

 

 Diyarbakır Barosu, İstanbul’da avukat Servet Bakırtaş’ın öldürülmesine ilişkin Diyarbakır Adliyesi önünde açıklama yapacak. (11.00)  

 

 İstanbul’da feministler, Onur Yürüyüşü'ne yönelik gerçekleşen polis şiddetine ilişkin Çağlayan Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunacak. (13.00) 

 

 

 Şenyaşar ailesinin Adalet Nöbeti 486'ncı gününde devam edecek. 

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, haftalık para ve banka istatistiklerini açıklayacak. 

 

Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayı kümes hayvancılığı ile süt ve süt ürünleri üretimi istatistiklerini açıklayacak.(Ankara/10.00) 

 

TFF 2. Lig ve 3. Lig'de 2022-2023 sezonu fikstürleri Türkiye Futbol Federasyonu Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde çekilecek.

Editör: TE Bilişim