Gazete Emek- Hürriyet gazetesi yazarı Abdulkadir Selvi, 'Anketlerin ışığında ekonomi partisi' başlığıyla yayımlanan yazısında Konsensus ve Optimar araştırma şirketlerinin ağustos ayı anketlerini incelediğini belirterek "Birbirinden farklı sonuçlar var. Ama ortak bir şey ortaya çıkıyor. Millet seçim değil, geçim derdinde" dedi.


Salıcı, Erbil ziyaretinin ardından bir basın toplantısı düzenledi. Salıcı, “Erbil ve Kerkük’te Irak Türkmen Cephesi yetkilileri ve Türkmen Reform Partisi ile buluştuk. Hükümette Irak Türkmen Cephesi temsilcisi olan etnik oluşumlardan sorumlu bakan ile görüştük. Yine Erbil’de önde gelen siyasi partilerden IKBY ve Boran hareketi liderleri ile bir araya geldik” dedi. 

GÜNÜN ÖZETİ


Elektrik fiyatlarına büyük zam sinyali

Temmuz ayındaki yüzde 11’lik elektrik ve doğalgaz zammının ardından elektrik üretim maliyetleri arttı.
 
HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Abdulkadir Selvi: AKP’nin rakibi ne CHP ne de İYİ Parti

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, AKP'nin rakibi ne CHP ne de İYİ Parti. AKP'nin en büyük rakibi, 'Ekonomi Partisi'" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Rıdvan Dilmen'den ilginç asgari ücret açıklaması: 8 bin liraya çalışanlar var 

TRT yorumcusu Rıdvan Dilmen'in "Ben hiçbir parayı küçümsemem. Bugün asgari ücretli çalışan milyonlarca insan var. 8 bin liraya çalışan insanlar var." ifadeleri sosyal medyada gündem oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Tuzla'da yüksek hızlı tren kazası: Yaralılar var

Adapazarı-Pendik seferini yapan trenin Tuzla’da Yüksek Hızlı Tren'e (YHT) çarpması sonucu bazı yolcular yaralandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Disiplin Kurulu'na sevk edilen Tanju Özcan'dan savunma: "Annem babam hacı benim" 

Tanju Özcan, başörtülü bir kadınla ilgili tepki çeken sözlerini "Cami temel atma töreni yapan, anası babası hacı olan bir insanın başı kapalı bir kadını aşağılaması söz konusu olabilir mi?" savunmasını yaptı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Mithat Sancar: HDP ortak aday fikrine açıktır

Fox TV’de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına katılan HDP Eş Genel Başkanı Mithat Sancar,"HDP ortak aday çıkarılması fikrine açıktır ama isimleri şimdi tartışmayalım. Önce ilkeler ve seçim güvenliği konuşulmalı." dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Merkez Bankası başkanı konuştu; dolar ve euro yine fırladı

Merkez Bankası Başkanı Şahap Kavcıoğlu, "Kısa vadede enflasyon görünümünde etkili olan geçici unsurların etkisini yitireceğini ve son çeyrekte enflasyonun düşüş eğilimine gireceğini düşünüyoruz." ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Yıldız Tilbe aşı olduğu iddialarını yalanladı

'Aşı oldu' iddiasıyla çıkan haberler üzerine açıklama yapan Yıldız Tilbe, "Olmadım aşı maşı, olmayacağım" ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Muharrem İnce hakkında 5 ay hapis cezası

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye 5 ay hapis cezası verildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


MHP'li eski vekilden ilginç aşı önerisi: Yılan zehri verilmiş at serumu

Eski MHP Antalya Milletvekili Dr. Nesrin Ünal, "Covid-19 ile yılan zehri arasındaki bağı tespit etmişler." diyerek  koronavirüs aşısına ilişkin ilginç bir öneride bulundu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN








Editör: TE Bilişim