Gazete Emek-  HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, partilerine açılan kapatma davasına değinerek, "Bu dava, HDP'nin yürüttüğü siyasetle, HDP fikriyatıyla baş edememez davasıdır. Bu dava Susurluk tuğlalarının çekilecek olmasından duyulan korkudur." diye konuştu.

Tecavüz faili Musa Orhan'ın avukatı Mehmet Erkan Akkuş, bazı ünlülerin Mola'ya destek için yayınladığı mesajların hakaret içerikli olduğunu savunarak bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulundu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Ahmet Şık'a yönelik ölüm tehditlerinde bulundu. Bahçeli, "Devlet katil olsaydı, bugün bulunduğun yer TBMM değil, mezarlık olurdu" dedi.

GÜNÜN ÖZETİ

Sedat Peker bu defa muhalefeti hedef aldı: Suç örgütü lideri eyvallah, ötesine geçmeyin

Suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından muhalefeti uyardı. Peker, "Saygı sınırlarını zorlamayın. Suç örgütü lideri eyvallah ancak ötesine geçmeyin" dedi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Fatih Altaylı'dan Veyis Ateş'e gönderme: "Sınıf atladım derken kendinizi 'reziller' sınıfında bulursunuz"

Fatih Altaylı, "İthamlar çok çok kötü. Meslekle bağdaşmayan şeyler. Bu yüzden de aynı ekranı paylaştığım Veyis Ateş’ten beklentim bu vahim iddiaları net ve açık biçimde 'yalanlaması'.” dedi. Peker'in videolarında adını geçirdiği gazeteci Veyis Ateş ile ilgili iddialara gönderme yaptı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ziraat Bankası’ndan çıkan kredilere ilişkin Meclis önergesi AKP-MHP oylarıyla red edildi

HDP'nin Meclis gündemine taşıdığı Demirören’in Ziraat Bankası’ndan aldığı ve ödemediği iddia edilen 750 milyon dolarlık krediye ilişkin verdiği önerge AKP ve  MHP vekillerinin oylarıyla reddedildi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Can Dündar hakkında kırmızı bülten talebi

Yurt dışında bulunan gazeteci Can Dündar hakkında bir kez daha kırmızı bülten talep edildi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır’da 20 günde 3 kardeş intihar etti

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinin Beypınar Mahallesi’nde silahla vurulmuş halde bulunan 3 kardeş yaşamını yitirdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a saldırı!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Drome bölgesini ziyaretinde, slogan atan bir kişi tarafından tokatlandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Devlet Bahçeli’den Ahmet Şık’a hakaret ve ölüm tehditleri

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli,  Ahmet Şık'a yönelik ölüm tehditlerinde bulundu. Bahçeli, "Devlet katil olsaydı, bugün bulunduğun yer TBMM değil, mezarlık olurdu" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Aşı olmayanlar için yeni kısıtlamalar gelebilir 

Koronavirüs salgınının, sonbahar aylarına kadar kontrol altına alınması ve toplumun büyük bölümünün aşılanma planının hayata geçirilmesi için bir dizi yeni karar almanın gerekli olduğu belirtildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Musa Orhan'ın avukatından Ezgi Mola'ya destek veren 8 ünlü isme daha suç duyurusu

Cinsel saldırı faili Musa Orhan’ın avukatı, hakaret gerekçesiyle hakkında dava açılan oyuncu Ezgi Mola’ya destek veren 8 ünlü için daha suç duyurusunda bulundu. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Diyarbakır'da medikal sektörü iflasın eşiğinde!

Diyarbakır’da Aralık 2020’de yapılması planlanan kiralık araç ihalesi gerekçesiz üç kez iptal edilirken, iki hastaneye alınması gereken tıbbi cihaz ihalesinde ise kamunun 1 milyon 700 bin lira zarara uğratıldığı ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

55 yaşındaki işçi inşaattan düşerek yaşamını yitirdi

Van İpekyolu ilçesi Karşıyaka mahallesinde çalışan 55 yaşındaki Remzi Süslü, çalıştığı inşaatın  2. katından düşerek yaşamını yitirdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Ezgi Mola davasında duruşma yapılmayacak

Cinsel saldırı faili Musa Orhan'a hakaret ettiği gerekçesiyle hakkında dava açılan Ezgi Mola'nın dosyası 'basit yargılama usulü' görülecek.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Van'a 9 kilometre uzakta ama 90 yıl geride bir mahalle: Su ihtiyaçlarını tankerle karşılıyorlar

Van Büyük Şehir Belediyesine 9 km uzaklıkta bulunan Yedikilise (Bakraçlı) mahallesi su sorunuyla boğuşuyor.  Mahalle sakinleri yıllardır Van’dan gönderilen su tankerleri ile su ihtiyaçlarını karşılanıyor. Köyde Van depremi sonrası 90 konut yapılmasına rağmen su sorunu çözülmedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

Editör: TE Bilişim