Gazete Emek-Diyarbakır güne gazeteci gözaltılarıyla uyandı. Aralarında DFG Eşbaşkanı Serdar Altan'ın da bulunduğu çok sayıda Mezopotamya Ajansı ve Jinnews çalışanının da bulunduğu gazeteciler gözaltına alındı.

 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "6’lı masa toplantısında aday olacağını dile getirecek" iddiasına, "Benim adaylık açıklayacağım diye bir şey yok. Baştan alınmış bir kararımız var. Ne dediysek o" yanıtını verdi.

GÜNÜN ÖZETİ 

 

Ciwan Haco'dan birlik çağrısı: "Kürtler neden keyif alıyorsa oraya yöneliyorlar"

 

Kürt müzisyen Ciwan Haco, Kürtçe müzik ve tiyatro oyununa dönük yasak ve baskılara dair, "Bütün Kürt sanatçılar, aydınlar, gazeteciler, rusipîler bir araya gelip ittifak çağrısı yapmalı” dedi. Haco, “Ben Kürtler arası savaşı kınıyorum ve iyi bir şey olarak görmüyorum" ifadelerini kullandı. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

Şampiyonlar Ligi takvimi açıklandı; Fenerbahçe ve Trabzonspor'un maç tarihleri belirlendi 

 

UEFA, Şampiyonlar Ligi'nde 2022-2023 sezonunun maç takvimini açıkladı.Fenerbahçe ve Trabzonspor'un maç tarihleri de belli oldu.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

SADAT'tan Kılıçdaroğlu'na 1 milyon TL'lik tazminat davası 

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun paramiliter bir kuruluş olduğunu söylediği ve ‘terörist yetiştirmekle’ suçladığı SADAT, Kılıçdaroğlu'na 1 milyon TL'lik tazminat davası açtı. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Bekir Bozdağ açıkladı: Kira artışına yüzde 25 sınırı

 

Adalet Bakanı Bozdağ kira düzenlemesi hakkında konuştu. Bozdağ, konut kiralarında artış oranının 1 yıl süreyle yüzde 25'i aşamayacağını söyledi.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Fakir Yılmaz yazdı: Gambiya diktatörü gitmek istemeyince…

 

Aslında bugün size nereden estiyse gece yarısı uyanıp, internetten arayıp, vikipedi de bulduğum ve uzun uzun okuyarak, incelediğim 24 Milyonluk Kuzey Kore'nin Diktatörünü anlatacaktım..

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

Kılıçdaroğlu'ndan 'adaylığı' açıklaması: "Baştan alınmış bir kararımız var"

 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “İYİ Parti’nin ev sahipliğindeki 6’lı masa toplantısında aday olacağını dile getirecek” iddiasına yanıt verdi. Kılıçdaroğlu,  "Benim adaylık açıklayacağım diye bir şey yok" dedi. 

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

Meclis Başkanlığı, Aynur Doğan’ı sorulmayacak sorular kapsamına aldı

 

Meclis Başkanlığı, HDP Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu’nun konseri iptal edilen Aynur Doğan'la ilgili verdiği soru önergesini 'sorulamayacak sorular' kapsamına alarak iade etti.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

 

 

 

 

Diyarbakır’da gazetecilerin evlerine baskın: Çok sayıda gözaltı

 

Diyarbakır’da çok sayıda gazeteci evleri basılarak gözaltına alındı.

 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

 

Editör: TE Bilişim