Gazete Emek-  Günün önemli gündem başlıkları şu şekilde;

-İsrail’in Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde bulunan Mescid-i Aksa'da cemaate ses bombasıyla müdahale etmesine ilişkin protestolar takip ediliyor.

--AB dönem başkanlığını yürüten Portekiz'in ev sahipliğinde, AB liderleri ve 27 ülkenin başbakanlarının yanı sıra çok sayıda sivil toplum örgütünün temsilcisinin katılımıyla düzenlenen Sosyal Zirve son gününde devam edecek.

- İHD Diyarbakır Şubesi ve kayıp yakınları “Kayıplar bulunsun, failler yargılansın” sloganıyla her hafta sürdürdükleri eylemin 639’uncusunu  sosyal medya hesabı üzerinde yayınlayacak. (12.00)

-Cumartesi Anneleri, gözaltında kaybedilen yakınlarının akıbetini sormak ve faillerin cezalandırılmasını talep etmek amacıyla her hafta düzenledikleri eylemlerinin 840’ıncısını online gerçekleştirecek. (12.00)

-Hasta Mahpuslara Özgürlük İnisiyatifi, hasta tutukluların duruma dikkat çekmek için çevrimiçi basın toplantısı düzenleyecek. (12.00)

-İHD İstanbul Şubesi Hapishane Komisyonu, koronavirüs salgını nedeniyle online olarak gerçekleştireceği  475’inci hafta F Oturumu eyleminde hasta tutuklu Devrim Ayık’ın durumuna dikkat çekecek. (13.30)

-Türkiye'de ve dünyada koronavirüs salgını ile ilgili yaşanan tüm gelişmeler takip ediliyor.

Editör: TE Bilişim