Gazete Emek- Bugünün öne çıkan gündem başlıkları şu şekilde; 

 

 

 

 Konya katliamı davasının duruşması, Konya 4’üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülecek. (09.00)

 

 

 

 

 

 Kobanê Davası duruşmasına, Sincan Cezaevi Kampüsünde devam edilecek. (10.00)

 

 

 

 

 

 TTB, nitelikli bir sağlık hizmeti için bugün greve gidecek. Greve ilişkin İstanbul, Diyarbakır ve Ankara başta olmak üzere birçok kentte açıklama yapılacak. (10.00-15.00)

 

 

 

 

 

 

 Diyarbakır'da, elektrik, su, doğalgaz ve yakıta gelen zamlarla ilgili TOKİ Salı Pazarı'nda açıklama yapılacak. (12.30)

 

 

 

 

 

 

 

 

 HDP Grup Başkanvekili Saruhan Oluç, Meclis'te basın toplantısı düzenleyecek. (12.30) 

 

 

 

 

 

 Hasta ve infazı ertelenen tutukluların yakınlarının, Diyarbakır ve Van barolarında başlattığı Adalet Nöbeti devam ediyor. (13.00-16.00)

 

 

 

 

 

 

 

 

Edanur Kaplan'a cinsel saldırıda bulunan ve ölümüne neden olan faillerin yargılandığı davanın duruşması Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesinde görülecek. (13.45)

 

 

 

 

 

Cezaevinden firar edip eşi Remziye Yoldaş'ı katleden Veysi Yoldaş hakkında "kasten öldürmek"ten açılan davanın duruşması Diyarbakır 7'nci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülecek. (10.00-17.00)

 

 

 

 

 

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası’na bağlı çalışanlar, Emek bizim söz bizim, sağlık hakkı hepimizin sloganıyla Ok Meydanı Ağız ve Diş Hastanesi önünde basın açıklaması gerçekleştirerek haklarını arayacak. 

 

 

 

 

 

 

 

2022 Kış Olimpiyat Oyunları'na Çin'de devam edilecek. Kayaklı koşu sprint mücadelesinde milli sporculardan kadınlarda Ayşenur Duman ve erkeklerde Yusuf Emre Fırat mücadele edecek.(Pekin/11.00/11.50) 

 

 

 

 

 

 

 

Ziraat Türkiye Kupası'nda son 16 turu mücadelesi başlayacak; Kasımpaşa-Gaziantep FK, VavaCars Fatih Karagümrük-İttifak Holding Konyaspor ve Fenerbahçe-Yukatel Kayserispor maçları yapılacak.(İstanbul/14.30/17.30/20.30) 

 

 

 

 

 

 

 

Futbolda "ara transfer" olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi Türkiye için sona erecek. 

Editör: TE Bilişim