Gazete Emek- Geçtiğimiz hafta çiğ süte Ulusal Süt Konseyi tarafından zam yapılmış, böylece sütün litre fiyatı 3.20 TL’den 4.70 TL’ye yükselmişti. 25 litre sütten 1 kilo elde edilen tereyağın fiyatı 54 liradan 70 liraya yükselirken, yine 18 litre çiğ sütten 1 kilo elde edilen kaymak ise 45 liradan 60 liraya yükseldi. 


Süper Lig ve Şampiyonlar Ligi'nde kötü sonuçlar alan Beşiktaş'ta teknik direktör Sergen Yalçın istifa kararı aldı. 


Tutuklu HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisi ve partisi için söylediklerine yanıt verdi. Erdoğan’ın, “Sen bir tane miting yap bakalım orada. Sen önce kendi tabanına bir sinyal ver bakalım. Senin tabanının şu anda miting yapacak mecali kaldı mı?” sözlerine Demirtaş “HDP zaten meydanlarda” yanıtını verdi.


GÜNÜN ÖZETİ

Erdoğan 'Avrupa Birliği’nin kararını tanımıyoruz' demişti; Kavala ve Demirtaş'tan yanıt

 Cumhurbaşkanı Erdoğan “Avrupa Birliği’nin Kavala’yla, Demirtaş’la, şununla, bununla ilgili aldığı kararları tanımıyoruz. Yok farz ediyoruz” demişti. HDP eski  Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve İş insanı Osman Kavala, kendirini hedef alan Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yanıt verdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Flash Tv’de Türk-Kürt kavgası büyüdü! Tuğba Ekinci, Nihat Doğan’ı Newroz görüntüleri ile hedef aldı

‘Ülkü Ocakları ve Alperen Ocakları istedi diye’ Al Sana Haber programına geri dönen Tuğba Ekinci, Instagram hesabından Nihat Doğan'ın eylemde çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak hedef gösterdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Rıdvan Dilmen: Ben AKP'li değilim Erdoğan’a oy veriyorum

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde oyunu kime atacağını açıkladı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


Kılıçdaroğlu, Şenyaşar Ailesi'ni ziyaret etti: 'Takipçisi olacağım'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  adalet arayışının 276. gününde olan Şenyaşar Ailesi’ni, Şanlıurfa Adliyesi’nin önünde ziyaret etti.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Asgari ücrette ilk rakamlar açıklandı:TİSK'in asgari ücret teklifi sosyal medyada gündem oldu

Asgari ücret görüşmelerinin üçüncü turu Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu (TİSK) ev sahipliğinde yapıldı. TİSK'in 3 bin 100 liralık önerisi tepki çekti. Türk-İş ise asgari ücret için 3 bin 900 lira önerdi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




İkinci el araç ilanlarında rekor değişim

Kayseri’de oto galericilik yapan Ahmet Yurtlu,  “Son çeyrek asırdır görülmemiş fiyat artışı var” diyerek ikinci el araçlarda fahiş fiyat artışının olduğunu söyledi

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Meclis'te gerginlik: AKP'li Alpay Özalan CHPli vekile yumruk attı 

TBMM Genel Kurulu’nda  AKP’li ve CHP’li milletvekilleri arasında kavga çıktı. AKP İzmir Milletvekili Alpay Özalan, CHP’li milletvekillerine yumruk attı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Britanya Bankasından dikkat çeken dolar/TL tahmini

Britanya merkezli yatırım bankası Barclay, Merkez Bankası’nın faiz indirimlerine aralık ve ocak aylarında da devam edeceğini öngördü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN




Süt ürünlerine de yüzde 50 zam!

Ulusal Süt Konseyi’nin çiğ süte yaptığı zammın ardından süt ürünlerinde de 5 liradan 20 liraya kadar fiyat artışı yaşandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN


 
Beşiktaş’ta Sergen Yalçın istifa etti

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın görevinden istifa etti. Beşiktaş’ta takımın başına geçici olarak altyapı antrenörlerinden Önder Karaveli geçecek. 
HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN





Motorlu taşıtlar vergisine yüzde 25 zam

Motorlu Taşıtlar Vergisi'nin (MTV) yeni yılda yüzde 25 olarak uygulanmasına ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN

 

Ekonomik kriz AKP'nin oylarını eritti; AKP ilk kez ikinci parti

Yöneylem Araştırma; Kasım 2021 Araştırması'nın sonuçlarını açıkladı. Sonuçlara göre; 2021 yılı içinde AKP ilk kez birinci parti konumunu yitirdi, CHP ise en çok oy alan parti oldu.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN



Selahattin Demirtaş’tan Erdoğan’a hodri meydan

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yanıt veren Selahattin Demirtaş, “Tek bir megafonla Yenikapı'ya gideyim. Ertesi gün de sen, aynı meydana çık. Bir kişi eksik toplayan siyaseti bıraksın. Var mısın?” diye çağrı yaptı.

 HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


Editör: TE Bilişim