Gazete Emek- 2013 yılı polis memurluğundan komiser yardımcılığına geçiş sınavı soruşturması kapsamında, sınav sorularını alarak komiser yardımcısı olan 56 kişi hakkında, 25 ilde gözaltı kararı verdi.


Almanya’da yayımlanan Bild gazetesi, Kürt göçmenleri özel uçuşla Misk’e taşıdığı tespit edilen THY’nin AB yaptırımlarıyla karşı karşıya olduğunu yazdı.




GÜNÜN ÖZETİ

Barlas: Bir bakarsınız CHP kapatılmış ve seçime girmesi yasaklanmış olabilir

Sabah yazarı Mehmet Barlas, "Muhalefetin meşruiyet sorunu" başlıklı yazısında Kemal Kılıçdaroğlu'nun yönettiği Cumhuriyet Halk Partisi kapatılmış ve seçime girmesi yasaklanmış olabilir." ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


"Asgari ücrette en az yüzde 25 oranında artış olacak" iddiası

Kulislerde, enflasyon hedeflemesine dikkat çekilerek asgari ücrette en az yüzde 25 oranında artış olacağı yorumları yapılıyor.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 





Mansur Yavaş'tan 'Lütfü Türkkan' açıklaması : Öcalan’ın mektubu yayımlanırken de tepki koysaydınız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, "Dilerdik ki bugün, Bingöl’deki o çirkin görüntülerden sonra şehitlerimizin hatırasına sahip çıkan kimilerimiz, Abdullah Öcalan’ın mektubu devletin ajansı aracılığıyla yayımlanırken de tepki koysalardı" dedi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 




Rasim Ozan Kütahyalı:  Albayrak’ın gidişi ile Türk rejiminin tek paratoneri Erdoğan haline gelmiştir

Rasim Ozan Kütahyalı, eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın istifasının yıldönümünde, "Berat Albayrak’ın gidişi ile Türk rejiminin tek paratoneri Recep Tayyip Erdoğan haline gelmiştir" diye konuştu.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 



Komiser yardımcılığına geçis sorularını ele geçiren 56 kişi hakkında gözaltı kararı

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, komiser yardımcılığına geçiş sınavında usulsüzlük gerekçesiyle 56 Cemaat şüphelisi hakkında gözaltı kararı çıkarıldığını duyurdu.
 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 




'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın'ın yakın koruması: Elimdeki bilgiler onu ipe götürür

Çiftlik Bank soruşturması kapsamında dinlemeye takılan bir telefon görüşmesinde, “Tosuncuk” lakaplı Mehmet Aydın’ın koruması Cafer Çolak'ın "Benim konuşmam kimsenin işine gelmez. Her şeyine şahidim adamların. Benim elimde olan doneler, Mehmet Aydın’ı ipe götürecek doneler…" dediği ortaya çıktı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


Belarus-Polonya sınırında kalan Kürt göçmenler  Belarus’a taşındı

Aralarında yüzlerce Kürdün bulunduğu göçmen kafilesi Belarus-Polonya sınırında açlık ve soğukla mücadele ediyor ve çok sayıda göçmen kötü yaşam koşulları nedeniyle yaşamını yitirdi. Almanya’da yayımlanan Bild gazetesi, Kürt göçmenleri özel uçuşla Misk’e taşıdığı tespit edilen THY’nin AB yaptırımlarıyla karşı karşıya olduğunu yazdı.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 
 


2 imam tarihi eser kaçakçılığından gözaltına alındı

Zonguldak'ta jandarma ekiplerince yapılan tarihi eser operasyonunda yakalanan 3 kişiden ikisinin cami imamı olduğu öğrenildi.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 
 

Instagram'a abonelik özelliği geliyor: Türkiye fiyatı belli oldu

Popüler sosyal medya uygulaması Instagram, uygulama mağazalarındaki “Uygulama İçi Satın Alımlar” bölümüne “Instagram Abonelikleri” seçeneğini ekledi. Uygulamanın abonelik özelliğinin Türkiye fiyatı da belli oldu.


HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 




Malatya'da bir bina çöktü: "Enkazda 20 kişi olduğu belirtiliyor"

Malatya'da iş yerlerinin olduğu bir bina henüz bilinmeyen nedenle çöktü.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 


Selvi, Erdoğan'ın Batman ziyaretini değerlendirdi: Kürtçe konuşulabiliyorsa Erdoğan sayesinde oldu

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın Batman ziyaretinde Kürtçe müzik dinlenilmesi “Kürtçe kaset dinlediği, cezaevindeki görüş sırasında annesiyle Kürtçe konuştuğu için insanların işkence gördüğü bir Türkiye’den, bugün geldiğimiz noktayı anlatması açısından önemliydi.” ifadelerini kullandı.

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 




Fatih Portakal'dan NTV'ye: Ne korkak bir haber kanalısınız 

Gazeteci Fatih Portakal, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in grup konuşması sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dair video izletirken NTV ve Haber Global’de canlı yayının kesilmesine tepki gösterdi. 

HABERİN DETAYI İÇİN TIKLAYIN 

Editör: TE Bilişim