Gazete Emek-  A Haber ve Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna hiç bir açıklama yapmayan Cem Yılmaz'ı sessiz kaldığını iddia ederek fişledi.

A Haber'in Cem Yılmaz'ı hedef göstererek yaptığı haber şöyle;

'Bazı sanatçılar, evlatlarını geri isteyen ailelerin bu yardım çığlıklarına sessiz kaldı. Bu sanatçılardan biri de gördüğü her durum karşısında duyarlılık abidesi olmaya çalışan Cem Yılmaz. Cem Yılmaz'ın konuyla ilgili hiçbir paylaşım yapmaması sosyal medya üzerinden büyük tepki görürken bu sessizliği köşesine taşıyan Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, "Oğlumun cesedine bile sarılmaya razıyım yeter ki geri verin oğlumu" diyen o annenin feryat figanına sessiz kalamazsın. Hele hele ota b.ka duyar kasıp, o analara sukut suikastında bulunamazsın." diye yazdı.'

Sabah gazetesi yazarı Salih Tuna, 'Bak kardeşim... Dinsiz ol, kitapsız ol, Allahsız ol, ateist ol, solcu ol, sağcı ol, deist ol, muhafazakâr ol, liberal ol, demokrat ol, Kürt ol, Türk ol, Çerkez ol, Laz ol, Zaza ol, Sünni ol, Alevi ol, İsevi ol, Musevi ol, işçi ol, işveren ol, işsiz ol. Hülasa kim olursan ol; ister "Cem Yılmaz," ister "Cem Yılan" ol. Şayet bu topraklarda yaşıyorsan, HDP Diyarbakır il binasının önünde, "Oğlumun cesedine bile sarılmaya razıyım yeter ki geri verin oğlumu" diyen o annenin feryat figanına sessiz kalamazsın. Hele hele ota b.ka duyar kasıp, o analara sukut suikastında bulunamazsın' diyerek Cem Yılmaz'ı hedef gösterdi.

Editör: TE Bilişim