Gazete Emek- Hürriyet Yazarı Abdülkadir Selvi, “İmamoğlu’nu görevden almak ya da yerine kayyum atanması gibi bir düşünce yok” dedi.

Selvi, “İmamoğlu görevden alınacak mı, yerine kayyum atanacak mı?” başlıklı yazısında İçişleri Bakanlığı’nın İBB’ye başlattığı soruşturma ile ilgili “Erdoğan’ın paltosundan İmamoğlu çıkmaz. Erdoğan’ın mücadelesi ile İmamoğlu’nun kavgası arasında dağlar kadar fark var” dedi.

Ahmet Özhan: Gerekirse yarım ekmek yiyeceğiz

Ankara’da yaptığı temaslarda Ekrem İmamoğlu’nu görevden almak ya da yerine kayyum atamak gibi bir hedef olduğuna dair bir sonuca ulaşmadığını yazan Selvi, "Şimdiye kadar kamudan binlerce FETÖ’cü ve PKK’lı ihraç edildi. Şimdi o bakanlıklar terörle irtibatlı mı oldu?" ifadesini kullandı. Selvi, yazısında şöyle devam etti:

Omicron varyantının yeni belirtileri açıklandı

"İMAMOĞLU HAKKINDA BİR MAĞDURİYET ALGISI OLUŞUR"

"Zaten bu tür bir operasyon ters teper. İmamoğlu hakkında bir mağduriyet algısı oluşturur. Onu doğal olarak cumhurbaşkanı adaylığına taşır. Zaten öyle bir hedef yok. O nedenle İmamoğlu’nun terör operasyonundan bir mağduriyet oluşturup cumhurbaşkanlığına sıçrama çabalarını görüyorum. Ama buradan cumhurbaşkanlığı postu çıkmaz. Tekrar altını çizmek isterim. Bu soruşturma sonucunda İmamoğlu’nu görevden almak ya da yerine kayyum atanması gibi bir düşünce yok"

Editör: TE Bilişim