Gazete Emek- Çiçek, AKP İlçe Başkanı Mehmet Nesim Yavrutürk’ten baskı gördükleri gerekçesiyle istifa kararı aldıklarını açıkladı.

‘Psikolojik baskı yapıldı’

Yazılı açıklama yapan Çiçek Çetin, 2019’da ilçe başkanlarında değişiklik olduğunu ve AKP Muradiye İlçe Başkanlığı’na Mehmet Nesim Yavrutürk’ün atandığını hatırlattı.

Yavrutürk’ün kendilerine baskı yaptığını belirten Çetin, “İlçe Başkanı Nesim Yavrutürk, gelir gelmez; şunun adamı, bunun adamı diyerek gerçek Dava adamlarına karşı cephe aldı. Hiçbir gün bizi biraya getirerek bizimle toplantı yapmadı, toplantılarımıza katılmadı. Ben ve arkadaşlarımda huzursuzluk başladı, psikolojik baskı yaparak Kadın Kolları, olsa da olur, olmasa da olur diyerek hevesimizi kırdı demoralize etmeye başladı” ifadelerini kullandı.

‘Son iki üç yılını yaşıyor’

Yavrutürk’ün AKP için “artık yaşlanmış son iki-üç yılını yaşıyor” dediğini iddia eden Çetin, şöyle devam etti:

“Cumhurbaşkanımızın içerden ve dışardan verdiği mücadeleyi bütün Dünya gıpta ile izlemekte iken, AKP’nin 2023-2053-2071 hedefleri olduğu halde benim İlçe Başkanım Mehmet Nesim Yavrutürk, AKP artık yaşlanmış son iki üç yıllını yaşıyor diyerek, biz işimize bakalım hesabıyla, 2071 hedefi olan bu Partiye ihanet içinde olup gerçek Dava adamlarının tümünü dışlamış, kendi ve bir iki kişi dışında hiç kimseyle ilgilenmeyerek, Parti binasını halka kapatmıştır. Yaşadığımız psikolojik baskılar teşkilat içinde dönen olumsuzluklardan dolayı, ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım, bu Dava’ya yaşlı ve son iki üç yıllı kalmış diyen ve AKP’ye zarar veren İlçe Başkanıyla çalışmak istemediğimizi beyan edip, mevcut görevlerimizden istifa ediyoruz.”

Editör: TE Bilişim