Gazete Emek- Çıplak arama iddialarını reddederek “Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez. Bu, kurgusal bir harekettir” diyen AKP Grup Başkanvekili Özlem Zengin, bu kez bebekleriyle cezaevinde yaşamak zorunda olan annelere yönelik açıklamalarda bulundu.

Bir televizyon programına katılan Zengin, "Bu insanlar artık talimatla bebek sahibi oluyorlar, 'bebekli kadınlar cezaevinde var' demek için" dedi.

"Talimatla bir buçuk yıl sonra akılları başlarına geliyor" diyerek konuşmasına devam eden Zengin, "Ben arkadaşlarıma şimdi soruyorum elinizi vicdanınıza koyun. Bir şey sizi rahatsız ettiyse, hiç olmazsa, oradaki insana 'Yapma' demez misiniz, avukatınıza 'Bana bunu yaptılar' demez misiniz? Bunu söylemek için nasıl insan bekler? Bugün gelinen notada da başörtüsü ve çıplak kelimesini yan yana getirerek inançlarımıza derinlemesine zarar vermek istiyorlar" ifadelerini kullandı.

Uşak'ta cezaevinde çıplak arama yapıldığı iddialarını reddeden Zengin, "Onurlu kadın, ahlaklı kadın bir sene beklemez. Bu, kurgusal bir harekettir ve biliyoruz ki size bir 'Aferin" geldi. Hapisteki bu çıplaklıkla alakalı mevzuyu başlatan FETÖ'cü kadınlara bekledikleri yerden bir takdirname geldi" diye konuşmuştu.

Kaynak: Duvar 

Editör: TE Bilişim