Gazete Emek- AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, “2023 seçimleri Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en sert seçimi olacak. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, 1989’dan bu yana kendi aday olarak girdiği hiçbir seçimi kaybetmedi” dedi.

AKP Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, 2023 yılında yapılacak olan seçimlerin ülke tarihindeki en sert seçimler olacağını söyledi.

“ÜLKE TARİHİNDEKİ EN SERT SEÇİMLER OLACAK”

AKP’nin Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, Balıkesir’de AKP Ayvalık 7’nci Olağan İlçe Kongresi’ne katıldı. 2023 yılında yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi ve genel seçime değinen Hamza Dağ, “2023 seçimleri Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en sert seçimi olacak. Çünkü Recep Tayyip Erdoğan, 1989’dan bu yana kendi aday olarak girdiği hiçbir seçimi kaybetmedi. 2002’den beri girdiğimiz hiçbir seçimi kaybetmedik. Bugüne kadar Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, öncülüğünde ve tırnak içinde söylüyorum sırtından güç alarak seçimlerde netice aldık. Yine onun liderliği bizim için ışık tutucu olacak” dedi.

“İKİ ÜÇ TIK DAHA FAZLA ÇALIŞMALIYIZ”

AKP teşkilatlarına büyük görev düştüğünü söyleyen Dağ, “2023 seçimlerinde karşı tarafı sadece siyasi parti ve muhalefet olarak değil topyekun olarak yaptığı mücadelede bize düşen bugüne kadar yaptığımız çalışmaların bir, iki, üç tık üzerinde çalışma yapmaktır. 2023’te sert geçecek seçimde her birimize büyük bir görev ve yük düşüyor. Neticeyi bu şekilde alabiliriz” şeklinde konuştu.

Kaynak: dokuz8HABER

Editör: TE Bilişim