Gazete Emek- AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, katıldığı bir televizyon programında zamlarla ilgili soruya verdiği cevapla dikkat çekti. Hafta sonu Fatsa ilçesinde 5 kahveyi ziyaret edip yurttaşlarla sohbet ettiğini dile getiren Yediyıldız, "Zamdan kimse memnun olmaz ama çok da şikayetçi değiller" dedi.

Ünye ilçesinde çeşitli programlara katılan, yurttaşları ve esnafı ziyaret eden AKP Ordu Milletvekili Şenel Yediyıldız, ilçede yayın yapan bir televizyon kanalına da konuk oldu. Canlı olarak yayınlanan programda yurttaşların soru ve eleştirilerine de cevap veren Şenel Yediyıldız, ülke gündemi hakkında değerlendirmeler yaptı.

Sözcü'nün aktardığına göre, döviz kuru ve sık sık yapılan zamlar hakkında açıklama yapan Yediyıldız, şunları söyledi:

"Doları yükselten ben değilim. Euro yükselten ben değilim. Fiyatları yükselten de biz değiliz. Kontrol bizim elimizde elbette ama bizler marketleri bastığımızda farklı sorunlar ortaya çıkıyor. Stokçular da var. Hepsiyle mücadele ediliyor. Ben şunu açık söylüyorum, cumartesi Fatsa'da 5 tane kahve gezdim. Hiçbir kahvede, ‘Niye bunlara bu kadar zam geliyor’ demediler. Selamlaştık, sohbet ettik. Zamdan kimse memnun olmaz ama çok da şikayetçi değiller. Açık söylüyorum. Konuştuk, bayağı sohbet ettik. Görülüyor ki vatandaşlar da bir şeyleri biliyor, farkında.

MUHALEFETİ HEDEF ALDI

Muhalefet partilerini de eleştiren ve ülkede kaos yaratmak için Amerikalılar ile görüştüklerini ileri süren Şenel Yediyıldız şöyle devam etti.

Doları biz yükseltmiyoruz ki, dış güçler yükseltiyor. Şu anda halen daha Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin muhalefet partilerinin liderleri bakın ne yapıyor? Bunu ben söylemiyorum, Büyük Birlik Partisinin sayın lideri söylüyor. Bu muhalefet liderleri Amerikan yetkilileriyle ayda bir, bir araya geliyorlar ve gizli gizli görüşüyorlar. Kiminle ne konuşuyorlar belli değil. Ama ortaya çıkan şeyden anlıyoruz ki; biz bunları ekonomiyle yıkacağız, siz içeride terör oluşturun. Bu benim iddiam. Ama gerçek olanda o."

Kaynak: BirGün 

Editör: TE Bilişim