Gazete Emek- Bakan Pakdemirli'nin paylaşımında yer verdiği infografikte, Muğla'da 8, Aydın'da 2, Burdur, Isparta ve Karabük'te birer olma üzere 13 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.

Türkiye'de 28 Temmuz'dan beri devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları aralıksız sürüyor.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy Marmaris'teki yangının kontrole alınarak söndürüldüğünü ve soğutma çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Ersoy "El birliğiyle yeni bir Marmaris hikayesi yazarak bunu hızlı şekilde hayata geçireceğiz" ifadesini kullandı.

Ümitcan Uygun'un abisinden tehdit: "Sizin devletiniz benim kardeşime ne yapabilir?"

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 46 ildeki 214 orman yangınının, 202 tanesi kontrol altına alındı. 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, 209 orman yangınının kontrol altına alındığını bildirdi.

Pakdemirli, Twitter hesabından ülke genelinde son 10 günde çıkan yangınlara ilişkin "Ormanın kahramanlarının 5 ilde 13 adet orman yangınını kontrol altına alma çalışmaları büyük bir özveri ile devam ediyor. Son 10 günde ise 47 ilde 209 orman yangını kontrol altına alındı" ifadesini kullandı.

Bakan Pakdemirli'nin paylaşımında yer verdiği infografikte, Muğla'da 8, Aydın'da 2, Burdur, Isparta ve Karabük'te birer olma üzere 13 yangının devam ettiği bilgisi yer aldı.

AKP'li isimden skandal paylaşım: "Fethiye yangın yeri"

HALUK LEVENT: "YANGINLAR İÇİN KİRALADIĞIMIZ HELİKOPTER BU GECE TÜRKİYE'DE OLACAK"


Haluk Levent, Ahbap Derneği aracılığıyla orman yangınlarını söndürme çalışmalarında görev alması için kiraladıkları helikopterin yola çıktığını duyurdu.
Müzisyen Haluk Levent, orman yangınlarına müdahale için Fransa'dan kiraladıkları helikopterin bu gece Türkiye'de olacağını açıkladı. 
Twitter hesabından paylaşım yapan Levent, "Kazakistan twitinden sonra daha uygun teklifi yapan Fransız Saf-Helico ile anlaşmıştık. Şu gördüğünüz helikopter şimdi havalandı ve bu gece Türkiye’de olacak. Yangınlar bitene kadar çalıştırmayı planladık. İzin konusunda yardımcı olan Tarım ve Orman Bakanlığı bürokratlarına teşekkür ediyoruz" dedi. 
Levent, 4 Ağustos akşamı, Kazakistan'dan helikopter kiralama konusunda anlaşma sağladıklarını duyurmuştu.

Emre Kınay'dan kendisine 'Sanatçı kılıklı troll' diyen Kübra Par'a yanıt

Editör: TE Bilişim