Gazete Emek- İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Ankara’da Swissotel'de düzenlenen üye katılım töreninde konuştu. Akşener, İç Anadolu’da oy verenlerin İyi Parti’yi aradığını belirterek, “Esnaflar arıyor, diyor ki derdimizi söyleyin. Şu anda sadece yaptığımız iş vatandaşların derdini dinlemek, kürsü araçlığı ile grupta, il ve ilçe teşkilatları aracılığı ile yerel basında ses duyurmaktır. Bir süredir manevi değerler üzerinden bir itibar kaybettirme var. İyi Parti bunu yıkmaya başladı. Artık insanlar birbirlerinin gözlerinin içine bakıyor. CHP’ye, AKP’ye, İyi Parti’ye oy veren esnafın durumu facia. Vatandaş bunu fark etmiş durumda. Bizim yapmaya çalıştığımız şey seçmenin velinimet olduğunu göstermek. Bunu ağalara ve muhtarlara öğretiyoruz” ifadelerini kullandı.

"MEMLEKET MASASI'NI BİZ KURDUK"

MA'nın haberine göre Akşener, Mayıs ayında çağrısını yaptığı “Memleket Masası” önerisinin şu anda hem sosyal medyada hem de basında yer aldığına dikkat çekerek, şöyle konuştu: “Memleket Masasının kurulup kurulmayacağını soruyorlar. Memleket Masası İyi Parti’nin teklifi. Nedir Memleket Masası? Bütün siyasi partiler otursun, sorunları konuşalım, çözüm önerileri getirelim, herkes kazansın, Türkiye kazansın. Dün bağırıp çağıranlar, bugün ‘Memleket Masası kurulsun’ diyorlar. İyi Parti her konuda fikri olan ve bunları paylaşan bir siyasi parti olmaya devam edecek. Biz milletimize hizmet etmek için bu partiyi kurduk. Göreceksiniz iktidar olacağız, memleketi yöneteceğiz, milleti refaha taşıyacağız."

"BAHÇELİ VE PERİNÇEK NE DİYECEK"

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Kendimizi Avrupa'da görüyoruz" ve Cumhurbaşkanlığı Yüksek İştişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç'ın "Demirtaş ve Kavala tahliye edilebilir" sözlerini değerlendirerek, "Bütün bunlar Türkiye'nin makas değiştirdiğini gösteriyor bizzat Sayın Erdoğan tarafından, asıl ben Sayın Bahçeli ve Perinçek'in ne diyeceğini merak ediyorum" dedi.

Partisinin Ankara'da üye katılım töreni sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Meral Akşener şöyle devam etti;

"Bizim nasıl değerlendirdiğimizden önce Avrupa Birliği üzerinden 'Eyy' diye bağıran 'gazetecimsi' arkadaşlar ne yapacak çok merak ediyorum, asıl izlememiz gereken onlar, aptala döndü insanlar."

Editör: TE Bilişim