Gazete Emek- Aleyna Çakır’ın şüpheli ölümüne dair yürütülen soruşturmada baş şüpheli olan Ümitcan Uygun, Instagram hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında TikTok fenomenini, “Seni de öldüreceğim” diyerek tehdit etti. Olayın ardından Ümitcan Uygun hakkında, ‘Tiktok’ fenomeni Abdullah S.’yi tehdit ettiği gerekçesiyle soruşturma başlatıldı.Uygun, soruşturma kapsamında Ankara Adliyesi'nde savcıya ifade verdi ve sonrasında adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

‘’SENİ DE ÖLDÜRECEĞİM’’

Uygun, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayına TikTok fenomeni Abdullah S. de katıldı. Yayında birçok yorum yapılırken, fenomen Abdullah S. “Beni de mi öldürüp intihar süsü vereceksin? Adalet yerini bulacak” dedi. Tehdit ve küfürler savurmaya başlayan Uygun, “Seni de öldüreceğim” diyerek tehdit etti. Uygun’un bu sözleri videoda bulunan kullanıcılar tarafından tepki çekti.

NE OLMUŞTU?

Ankara’da 4 Haziran’da intihar ettiği iddia edilen ve cansız bedeni sevgilisi tarafından bulunan Aleyna Çakır’ın, eski sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından öldürüldüğü iddia ediliyor. Aleyna Çakır’a eski sevgilisi Ümitcan Uygun tarafından şiddet uygulandığı anlara ait ses kaydı ortaya çıktı. Çakır’ın komşusunun Müge Anlı’ya gönderdiği kayıtta Çakır’ın yardım “İstemiyorum, yeter artık git” diyerek haykırdığı kaydedildi. Daha önce sistematik şiddete maruz kalan ve ölümle tehdit edilen Çakır, bu olaydan sonra 17 Nisan’da Ümit Can Uygun ve arkadaşı Enes Ö.’den şikayetçi olmuştu.

Kaynak: dokuz8Haber

Editör: TE Bilişim