Gazete Emek- Bahçeli TTB'nin "koronavirüs kadar tehlikeli" olduğunu iddia ederek TTB'nin gecikmeksizin kapatılması gerektiğini öne sürdü.

MHP Genel Başkanı Bahçeli'nin hedef aldığı TTB'ye ilişkin CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu cevap verdi. TTB'den de açıklama gelirken binlerce kişi de sosyal medyadan TTB'ye destek verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin "Koronavirüsten daha tehlikelidir. Derhal kapatılmalıdır" diyerek hedef gösterdiği Türk Tabipler Birliği'ne (TTB) ilişkin CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu açıklama yaptı.

KILIÇDAROĞLU: TTB'YE ŞÜKRAN BORÇLUYUZ

Kılıçdaroğlu, Bahçeli'nin hedef aldığı TTB'ye sahip çıkarak "TTB'ye şükran borçluyuz" dedi.

Kılıçdaroğlu Twitter'dan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

Kovid-19 salgınıyla mücadelenin ön safında yer alıp, gece-gündüz demeden, sevdiklerine hasret kalarak halk sağlığı için çalışan tüm sağlık emekçilerine, onların haklarını her ortamda savunan Türk Tabipleri Birliği'ne şükran borçluyuz. İyi ki varsınız!

TTB'DEN AÇIKLAMA

TTB'den de yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

#İyikiTTBvar Ama daha da önemlisi; İyi ki bu ülkede iyi hekimlik değerlerinin, halkın sağlık hakkının ve mesleki - etik dayanışmanın önemini bilen milyonlar var...

MİTHAT SANCAR: GERÇEKLERİ SÖYLEMEKTEN GERİ DURMAYANLAR

"Gerçekleri söylemekten geri durmayan, var güçleriyle karanlığı aydınlatmak için çabalayan, canları pahasına çalışan, hiçbir baskıya boyun eğmeyen halkın hekimleri bu ülkenin umududur. #İyikiTTBvar"

Twitter'dan da binlerce kişi #iyikiTTBvar etiketi ile TTB'ye sahip çıktı.

Editör: TE Bilişim